Menu
Actueel

Introductie mobiele app

Gepubliceerd op

In een steeds verder digitaliserende wereld blijven wij ons ontwikkelen voor ons eigen en vooral voor uw gemak. Constant zijn wij bezig met nieuwe innovaties om het contact met u te optimaliseren. Als accountantskantoor willen wij zorgen voor een eenvoudige, gebruiksvriendelijke en veilige samenwerking met onze klanten.

Introductie mobiele app

Vol trots introduceren wij de mobiele app waarmee u eenvoudig de omzetbelasting, loonbelasting en ICP-aangiften goedkeurt én, indien nodig, betaalt! Daarnaast heeft u de mogelijkheid om via de app direct contact op te nemen met uw accountant van HLB Blömer accountants en adviseurs. Verbinding met uw accountant is nog nooit zo makkelijk geweest.

De app zorgt ervoor dat de samenwerking tussen HLB Blömer en u als klant wordt geoptimaliseerd. Via de app heeft u op elk moment van de dag toegang tot uw financiële informatie en neemt u gemakkelijk contact met ons op.

Voordelen

De belangrijkste voordelen van de app zijn:

  • Uw aangiften bekijken en betalen wanneer u wilt;
  • Direct documenten uploaden en delen met uw accountant;
  • Ingediende aangiften geordend inzien in een digitaal archief.

De app is eenvoudig in gebruik en te downloaden in de Appstore en Google Playstore. Wilt u zich al oriënteren? Dan kunt u hier de handleiding alvast een keer doorlezen.

Contact

Uiteraard staan wij altijd klaar voor extra toelichting. Heeft u vragen of opmerkingen over de app? Neem dan contact op.

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met J.D. (Johan) Verkerk AA, Partner bij HLB Blömer in Nieuwegein.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)30 605 85 11
J.D. (Johan) Verkerk AA