Menu
Actueel

Power BI Basis-2: De volgende stap naar een Power BI Professional

van tot
Pelmolenlaan 2, Woerden

Bent u reeds uw eerste rapporten en dashboards aan het maken met Power BI? Wilt u uw modellen slimmer opzetten? Zodat ze sneller werken en beter te beheren zijn? Of wilt u uw dashboards nog veel krachtiger maken, zodat ze veel beter inzicht geven? Dan is deze training perfect voor u!

Power BI Basis-2: De volgende stap naar een Power BI Professional

In de basistraining Power BI van Boostin leren de experts van Boostin de basisvaardigheden om van Data naar Dashboard te komen in Power BI. Deze Power BI Basis-2 training gaat hierop verder. Boostin leert u, op basis van onze praktijkervaring, de beste manier om dashboards te maken, die:

  • Optimaal inzicht geven aan jouw gebruikers
  • Makkelijk te onderhouden zijn
  • Snel presteren

Voor wie is de Power BI basis-2 training?

De Power BI Basis-2 training is geschikt voor professionals die reeds actief met Power BI aan de slag zijn geweest. Of geïnteresseerd zijn in de geavanceerdere mogelijkheden van Power BI. Deze training sluit goed aan op de Power BI Basis training van Boostin.

Wat leert u?

Voor elk van de stappen van Data naar Dashboard gaan we u praktijkgerichte kennis geven. Dit doen we middels een aantal afwisselende praktijkcases, waar u vooral zelf mee aan de slag gaat.

De trainer 

De training zal worden geleid door Jeroen Heerschop, een (Power) BI Consultant  die al 15 jaar bedrijven adviseert en traint in het maken van nuttige, effectieve dashboards. Klanten omvatten: Heineken, Rabobank, Danone, FrieslandCampina, evenals vele professionals in het MKB. De training wordt mede georganiseerd door HLB Blömer accountants en adviseurs.

Kosten Deelnamekosten zijn € 495,- per persoon (exclusief 21% BTW). Dit bedrag is all-in en omvat gebruik van cursusmateriaal, lunch en onbeperkt koffie/thee. Een laptop kan worden gehuurd tegen €25. Parkeren is gratis.

 Tijdstip & locatie:

De training vindt plaats op vrijdag 13 maart van 9.30 tot 17.00.

Pelmolenlaan 2

3447 GW Woerden

Meld u aan