Menu
Actueel

HomeRide & HLB Blömer

Gepubliceerd op

Een passie voor fietsen was er bij de teamleden van Heel Lang Biken Blömer al langer. Het opzoeken, verkennen en verplaatsen van de eigen grenzen ook. De HomeRide combineert beiden, maar belangrijker nog: de HomeRide draagt mede bij aan het financieren, het mogelijk maken en vooral het mogelijk blijven maken van de Ronald McDonald huizen in Nederland.

HomeRide & HLB Blömer

De HomeRide is essentieel om ouders en broertjes en zusjes van ernstig zieke kinderen dicht bij hen te laten zijn, een thuisgevoel te geven en even los te komen van de behandelingen. Een must voor zowel het zieke kind als de gezinsleden van dat kind. In het Prinses Máxima Centrum in Utrecht en het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht zijn veel zieke kinderen in behandeling. Juist daarom willen wij dolgraag een klein steentje bijdragen aan het Ronald McDonald huis Utrecht.

Wat is de HomeRide?

Met een team van 11 HomeRiders, waarvan twee begeleiders, wordt er op 27 en 28 juni 2020 namens HLB Blömer 500 kilometer gefietst. En dat binnen 24 uur. Het is de bedoeling dat onze wielrenners in estafettevorm dag en nacht door Nederland fietsen om deze 500 kilometer te bereiken en dan uiteindelijk samen over de finish te gaan. Dit alles wordt gedaan voor de zieke en zorgintensieve kinderen; zodat zij hun familie altijd dichtbij hebben. Een veilig gevoel voor de ouders en het kind!

Helpt u mee?

De Ronald McDonald huizen krijgen geen subsidies en zijn dus volledig afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers. Vanzelfsprekend willen wij namens HLB Blömer zoveel mogelijk geld ophalen voor dit fantastische doel, zodat zieke kinderen altijd in de buurt van hun familie kunnen zijn. Onze HomeRiders zouden het ontzettend mooi vinden als jullie ze willen steunen. Elke donatie telt!

Maak uw donatie over via: https://www.homeride.nl/nl/teams/heel-lang-biken-blömer

Alvast heel erg bedankt voor uw steun!

Mede namens de HomeRiders: Dennis Froon, Frank Verleg, Esther van Huizen, Jeroen Witteveen, Jasper Nederend, Johan Verkerk, Lars van Beek, Joyce van Doorn, Friedo van Huizen

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met E. (Esther) van Huizen QC, Directeur bij HLB Blömer in Nieuwegein.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)6 10 92 03 53
E. (Esther) van Huizen  QC