Menu
Actueel

Versterking fiscale afdeling HLB Nannen

Gepubliceerd op

In de afgelopen maanden zijn we op zoek geweest naar versterking voor onze fiscale afdelingen, en met succes! Graag stellen we aan u voor onze twee nieuwe collega’s: Sam Tanay en Natasja Heijne.

Versterking fiscale afdeling HLB Nannen

Sam Tanay

Gelijk na het afronden van mijn studie Fiscaal Recht en Economie aan de Hanzehogeschool in 2020 ben ik bij een grote organisatie begonnen als junior belastingadviseur.

Als starter kwam er in het begin veel op mij af. Als junior belastingadviseur kwam ik er vrij snel achter dat deze functie als starter niet bij mij past (zonder vervolgopleiding). Ik kwam tot de conclusie dat het wellicht beter is om te gaan werken bij een organisatie waarbij ik op mijn eigen tempo mijzelf tot een professional kan ontwikkelen. Toen HLB Nannen op mijn pad kwam, heb ik mijn wensen uitgesproken en zag ik in de functie als aangiftemedewerker hiervoor de ideale positie. Vrijwel in al mijn wensen wilde HLB Nannen mij tegemoet komen en daardoor was mijn keuze dan ook snel gemaakt. Nu ik er bijna één jaar bij HLB Nannen op heb zitten, kan ik spreken dat ik er goed aan heb gedaan om deze stap te maken. Ik krijg uitstekende begeleiding en ondersteuning in een gezellig en een leuk team.

Natasja Heijne

Ik ben Natasja Heijne 33 jaar en woonachtig in Emmen. Sinds 1 april ben ik werkzaam voor HLB Nannen Accountants & belastingadviseurs. 

Hiervoor heb ik zeven jaar voor een ander accountants- en belastingadvieskantoor gewerkt. 

Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het opstellen van aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. 

Ik heb voor HLB Nannen Accountants en Adviseurs gekozen omdat ik na zeven jaar werkzaam te zijn geweest voor hetzelfde kantoor opzoek was een nieuwe uitdaging met andere collega’s en klanten. Het werken voor HLB Nannen Accountants en Adviseurs bevalt mij ontzettend goed. Gezellige en leuke collega’s, goede werksfeer en goede begeleiding.

Bekijk uitgelichte artikelen