Delen
Drentse Onderneming van het jaar 2019 | HLB Nederland
Menu
Actueel

Bert Nannen weer jurylid Drentse Onderneming van het jaar 2019

Gepubliceerd op

Alweer de vierde keer dat ik deel uitmaak van de jury van de Drentse Onderneming van het Jaar. Samen met acht andere juryleden heb ik de taak een winnaar aan te wijzen. Eén van de juryleden is de winnaar van vorig jaar, de andere juryleden hebben allemaal veel relevante ervaring als ondernemer, danwel als dienstverlener. Een heel leuke opdracht!

Bert Nannen weer jurylid  Drentse Onderneming van het jaar 2019

De bedrijven worden o.a. beoordeeld op product/markt combinatie, strategische visie, maatschappelijk ondernemen, duurzaamheid, innovatiekracht en personeelsbeleid.

De juryleden hebben een verschillende achtergrond waardoor alle facetten goed aan de orde komen. De inschrijving levert jaarlijks zo’n 120 bedrijven op, waarvan uiteindelijk 10 een Pitch verzorgen van 3 minuten voor een volle zaal, dit jaar in Diever. Dit vind ik eigenlijk het mooiste onderdeel van de verkiezing. Erg spannend voor de ondernemers die de presentatie verzorgen. Er gaan vervolgens drie bedrijven door naar de finale. De finalisten worden door de jury bezocht, waarbij zo ongeveer het hemd van het lijf wordt gevraagd en de finalisten worden aan een financieel onderzoek onderworpen.

Op het moment dat ik dit schrijf zijn de drie finalisten bekend:

  • Graaco uit Coevorden, een logistiek dienstverlener die allerlei transport en warehouse activiteiten voor anderen verricht;
  • Avitec uit Nieuw Buinen, een bijzonder duurzame aannemer;
  • Sem Productions uit Meppel, gespecialiseerd in eventtechniek.

Op 31 oktober hebben we als jury deze bedrijven bezocht. Op donderdag 21 november a.s. wordt in de Tamboer in Hoogeveen bekendgemaakt wie dit jaar met de eer gaat strijken. Wie die volgende Drentse parel wordt, blijft dus nog even spannend.

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met mr. E. (Bert) Nannen, Vennoot / Fiscalist bij HLB Nannen in Groningen.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)50 526 65 33
mr. E. (Bert) Nannen