Menu
Actueel

Jury Drentse onderneming van het jaar

Gepubliceerd op

Al een jaar of zes maakt Bert Nannen deel uit van de jury voor de verkiezing van de Drentse onderneming van het jaar. Een ontzettend leuke klus samen met 10 juryleden met allerlei verschillende achtergronden en expertises.

Jury Drentse onderneming van het jaar

Het gaat bij deze verkiezing uitdrukkelijk om de onderneming en niet om de ondernemer. Het is zeker niet eenvoudig om tot een keuze te komen, want er zijn werkelijk prachtige bedrijven in de provincie Drenthe, die vaak onder de radar acteren. 

Uit de eerste aanmeldingen (dit jaar iets meer dan 100 stuks) blijven uiteindelijk drie finalisten over. In dit geval:

  1. InterStage B.V. uit Meppel
  2. Sportconfex uit Assen 
  3. M&G Group, ook uit Assen. 

Deze drie bedrijven worden uitgebreid aan de tand gevoeld en beoordeeld op het gebied van strategie, product-markt combinatie, HR beleid, duurzaamheid, aandacht voor MVO etc.

Dit jaar kunnen de bedrijven gelukkig weer door de jury bezocht worden. Dat zal in september gaan gebeuren. De afgelopen twee jaar was dit vanwege de Corona pandemie helaas anders. De ervaring is dat de ondernemers tijdens het bezoek hun uiterste best doen om het de jury zo lastig mogelijk te maken. Zal dit jaar niet anders zijn…

De rol van HLB Nannen is naast het leveren van een jurylid en sponsoring, ook te kijken naar de financiële positie van de bedrijven. Hierbij wordt Bert bijgestaan door Dennis Akkerman.

Op 6 oktober 2022 vindt de finale plaats in het Atlas Theater in Emmen en wordt bekendgemaakt wie zich een jaar lang de Drentse onderneming van het jaar mag noemen. De finale is altijd een leuke avond, dus zorg dat je er bij bent…

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met mr. E. (Bert) Nannen, Vennoot / Fiscalist bij HLB Nannen in Groningen.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)50 526 65 33
mr. E. (Bert) Nannen