Menu
Actueel

Beursvloer 2020

Gepubliceerd op

Het ontmoetingsevenement van Samen voor Nieuwegein vond dit jaar plaats op een digitale beursvloer. HLB Blömer is vaste partner en heeft dit jaar wederom deelgenomen om zo verschillende partijen te ontmoeten, elkaar te spreken en tot een match te komen waar beide partijen iets aan hebben. Deze matches worden de komende tijd verder uitgewerkt.

Beursvloer 2020

Donderdag 26 november was de jaarlijkse Beursvloer. Dit keer voor het eerst een digitale ontmoeting.

Als partner van Samen voor Nieuwegein en vaste deelnemer van de beursvloer wilde HLB Blömer ook dit jaar niet ontbreken.

Alle deelnemers konden middels een korte pitch voor de hele groep hun vraag en aanbod toelichten. Daarna zijn alle deelnemers twee keer in kleinere groepen uiteen gegaan om matches te maken.

HLB Blömer heeft dit jaar 2 matches gemaakt;

  1. Lister
    Lister begeleidt mensen van wie het leven ontwricht is geraakt door een psychische kwetsbaarheid. Zij zijn bezig met het opzetten van een bedrijvennetwerk. We gaan in gesprek hoe HLB Blömer hierbij kan helpen.
  2. Kringloopwinkel De Nieuwe Vorm
    HLB Blömer gaat helpen bij het beschrijven van functieprofielen en geeft hulp bij een subsidieaanvraag.

Wij gaan begin volgend jaar aan de slag met de concrete invulling van de matches. 

Voor dit jaar was de digitale ontmoeting een mooie oplossing om de Beursvloer door te kunnen laten gaan. Wij hopen dat de Beursvloer in 2021 weer fysiek kan plaatsvinden.