Menu
Actueel

Boostin Talks 14 november 2019

van tot
Pelmolenlaan 2, Woerden

Bijeenkomst: Boostin Talks
Datum: 14 november 2019
Aanvang: 14.00 uur
Locatie: Kantoor DutchCenter4Growth, Pelmolenlaan 2 te Woerden

Boostin Talks 14 november 2019

Boostin Talks

Inspiratie opdoen, kennis delen en toegang krijgen tot een exclusief, waardevol netwerk? Kom naar de tweede editie van Boostin Talks op donderdag 14 november. Tijdens dit evenement van Boostin geven wij een boost aan uw onderneming aan de hand van kennisdeling rondom praktijk cases via onze experts alsmede u te verbinden met onze strategische partners en collega ondernemers.

Op 14 november staat de volgende stap op het gebied van management informatie via Visionplanner en Microsoft Power BI centraal. Aan de hand van de praktijk laten wij u zien hoe eenvoudig u inzicht krijgt in prestaties en verbeterpotentieel van uw organisatie.

Ons doel? Het optimale potentieel halen uit uw organisatie. Wij zijn expert op het gebied van strategie, bedrijfsoptimalisatie, data-analyse en dashboarding.

Programma

14.00 uur

Inloop

14.30 uur

Inleiding - Arthur Gartz en Joop de Jong

14.45 uur

Financieel inzicht met Visionplanner - Jan Peter Kok en Johan Verkerk

15.15 uur

Pauze

15.30 uur

Data-analyse en Power BI - Arthur Gartz en Jeroen Heerschop

16.30 uur

Netwerk Borrel

Voor wie is Boostin Talks?

Voor die ondernemers van het midden- en kleinbedrijf in Nederland die graag de volgende stap willen zetten met hun bedrijf. Voor de start en scale-ups die een uitgebreid netwerk goed kunnen gebruiken en in contact willen treden met onze consultants en strategische partners op het gebied van groei en digitale innovatie.

Waarom Boostin Talks?

Tijd is schaars. Juist voor ondernemers. Daarom slaan we met Boostin twee vliegen in één klap: we brengen kennis onder de man en we brengen ondernemers met elkaar en met onze strategische partners in contact. We richten ons hierbij op praktische toepasbaarheid van de kennis.

Benieuwd naar wat Boostin voor u kan betekenen? Kom naar de tweede editie van Boostin Talks op 14 november 2019.

Schrijf je in

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met Y. (Yasmila) Vernooy, Marketing Medewerkster bij HLB Blömer in Nieuwegein.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)30 605 85 11
Y. (Yasmila) Vernooy