Delen
HLB Blömer Academy | HLB Nederland
Menu
Actueel

HLB Blömer Academy

Gepubliceerd op

Dinsdag 21 juni a.s. vindt de HLB Blömer Academy plaats in het kantoor van HLB Blömer op de Krijtwal 1 in Nieuwegein. We nodigen u van harte uit voor deze bijeenkomst die in het teken staat van elkaar ontmoeten én de lancering van HLB Blömer Connected; onze administratieve oplossing!

HLB Blömer Academy

Bent u met de administratie vooral op papier bezig? Heeft u inzicht in actuele cijfers, openstaande debiteuren en crediteuren? Overlegd u periodiek met uw accountant over de ontwikkelingen en mogelijke adviezen? Nee..

Graag denken wij met u mee om het administratieve proces te digitaliseren, automatiseren en eenvoudiger te maken met behulp van:

HLB Blömer Connected

Onze administratieve oplossing voor efficiënter werken! Het administratieve proces van het begin tot het einde digitaal regelen en vastleggen. Bepaalde handelingen kunnen gemakkelijk geautomatiseerd worden door het koppelen van systemen. Bovendien kunnen autorisaties op de juiste manier gewaarborgd worden.  Als kers op de taart heeft u als ondernemer met een op maat gemaakt dashboard real-time zicht op de onderneming gaat. Dit stelt u in staat om inzichten te krijgen en doelstellingen te bepalen.

Aanpassingen

Wij kunnen met u meedenken met kleine en snelle aanpassingen op bijvoorbeeld het gebied van facturatie. Een eenvoudige facturatietool voor u als gebruiker, voor de klant het gemak om via iDeal of een QR code te betalen.

Uiteraard helpen wij u ook bij grotere vraagstukken. Zit ik nog in het juiste boekhoudprogramma? Welke getallen vind ik belangrijk en wil ik periodiek/actueel beschikbaar hebben?

Na de keuze en implementatie van de juiste applicaties stopt het niet. We monitoren of de applicaties slim worden ingezet en adviseren of alles eruit wordt gehaald. Ook houden wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Meer weten?

Kom dan op dinsdag 21 juni naar ons kantoor in Nieuwegein voor een bijeenkomst waarin we u kennis laten maken met HLB Blömer Connected.

Uitgebreide informatie over deze bijeenkomst vindt u hier