Menu
HLB Blömer

HLB Academy

HLB Academy

Als ondernemer heeft u specifieke vragen. Bijvoorbeeld over bepaalde regelingen in uw branche of over ondernemen in deze tijd. Onze vakspecialisten delen graag hun kennis u. Daarom organiseren wij elke laatste dinsdag van de maand de HLB Academy: een bijeenkomst gericht op een bepaald thema. Naast onze specialisten zijn er externe partijen aanwezig met wie wij regelmatig samenwerken. Met elkaar hebben wij dubbel zoveel kennis en kunnen wij al uw specifieke vragen beantwoorden.

Agenda HLB Academy evenementen:

28 mei 2019               IT, op weg naar de cloud
24 september 2019    Bedrijfsoptimalisatie en data-analyse
29 oktober 2019        Not for profit
26 november 2019     Fiscale eindejaarstips


> Aankomende HLB Academy: 28 mei 2019


IT, op weg naar de cloud

We nemen u tijdens deze Academy mee in de wereld van de Cloud. Kort bespreken we wat Cloud is en welke clouddiensten er zijn. Daarna nemen we u mee in de mogelijkheden die de Cloud kan bieden voor uw organisatie. Wat zijn de voordelen, uitdagingen en wat zijn de risico’s? Hoe zit het met de veiligheidsaspecten en hoe kan je de Cloud omgeving beheren.

Robert van Son is Strategy Consultant bij Wortell. Wortell helpt organisaties om in hun veranderende bedrijfsomgeving steeds voorop te lopen door de slimme inzet van nieuwe cloud technologie. Zij weten hoe groot de impact kan zijn van nieuwe software en systemen op de werkvloer. Robert heeft als Strategy Consultant ervaring in het proces van overgaan van servers in eigen beheer, naar de IT omgeving in de Cloud.


Heeft u verder nog vragen?

Neem direct contact op met J. (Josée) Spaaij, Marketing bij HLB Blömer in Nieuwegein.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)30 605 85 22
J. (Josée) Spaaij