Menu
HLB Blömer

HLB Academy

HLB Academy

Als ondernemer heeft u specifieke vragen. Bijvoorbeeld over bepaalde regelingen in uw branche of over ondernemen in deze tijd. Onze vakspecialisten delen graag hun kennis u. Daarom organiseren wij elke laatste dinsdag van de maand de HLB Academy: een bijeenkomst gericht op een bepaald thema. Naast onze specialisten zijn er externe partijen aanwezig met wie wij regelmatig samenwerken. Met elkaar hebben wij dubbel zoveel kennis en kunnen wij al uw specifieke vragen beantwoorden.

Agenda HLB Academy evenementen:

26 maart 2019    Financiering in het MKB
30 april 2019      IT, op weg naar de cloud 

> Aankomende HLB Academy: 26 maart 2019

Bedrijfsfinanciering in het MKB

5 jaar geleden is HLB Blömer de samenwerking met Credion gestart. Wat is er de afgelopen 5 jaar gebeurd in het financieringslandschap en waar staan we nu? U krijgt een goed geactualiseerd beeld gepresenteerd door Carlo van der Weg, directeur van Credion. Dit beeld wordt steeds duidelijker gekenmerkt door enerzijds de banken die steeds verdergaand specialiseren op sectoren en digitaliseren voor efficiëntere processen en anderzijds de alternatieve financiers die zich steeds meer richten op niches in de markt welke niet door de banken worden ingevuld.

Nadien is er natuurlijk de mogelijkheid om tijdens onze maandelijks terugkerende netwerkborrel gezellig bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Programma

16.00 uur    Inloop
16.15 uur    Inleiding
16.30 uur    Carlo van der Weg, directeur van Credion
17.45 uur    Gelegenheid tot het stellen van vragen
18.00 uur    Borrel

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met J. (Josée) Spaaij, Marketing bij HLB Blömer in Nieuwegein.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)30 605 85 22
J. (Josée) Spaaij