Menu
HLB Blömer

HLB Academy

HLB Academy

Als ondernemer heeft u specifieke vragen. Bijvoorbeeld over bepaalde regelingen in uw branche of over ondernemen in deze tijd. Onze vakspecialisten delen graag hun kennis u.

HLB Blömer Academy

Wij organiseren periodiek de HLB Blömer Academy: een online of fysieke bijeenkomst gericht op een bepaald thema. Naast onze specialisten zijn er externe partijen aanwezig met wie wij regelmatig samenwerken. Met elkaar hebben wij dubbel zoveel kennis en kunnen wij al uw specifieke vragen beantwoorden.

Agenda 2023

Hieronder de data van onze bijeenkomsten voor 2023. De thema's en onderwerpen die tijdens de verschillende Academy's aan bod komen worden dichter op de datum met u gecommuniceerd. 

Zet voor nu alvast de data in uw agenda!

 1. Dinsdag 28 februari
 2. Donderdag 20 april
 3. Dinsdag 20 juni
 4. Donderdag 14 september
 5. Dinsdag 21 november

Academy - dinsdag 28 februari

Op dinsdag 28 februari vindt de volgende HLB Blömer Academy plaats. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met GreenbyBlue.

GreenbyBlue 

Een platform door en voor accountantsorganisaties op het gebied van duurzaamheid en advisering. Wij hebben recent besloten ons aan te sluiten bij dit platform. GreenbyBlue werkt samen met accountantskantoren en consultants om duurzaamheidsdoelstellingen van ondernemers concreet te benoemen, te becijferen en te realiseren.

Duurzaamheidsdoelstellingen

GreenbyBlue is een initiatief van duurzaamheidsadviseur Onno Nillesen. Onno heeft jarenlang grote bedrijven over duurzaamheid geadviseerd en besloot in 2020 om zich meer op grote en middelgrote ondernemers te gaan richten. De oprichting van GreenbyBlue heeft o.a. plaatsgevonden naar aanleiding van de recente introductie van de CSRD richtlijn, die het grote ondernemingen verplicht vanaf 2025 te rapporteren over doelstellingen en de realisatie daarvan op het gebied van duurzaamheid. 

Impact is groot

De verwachting is dat deze richtlijn op de iets langere termijn ook verplicht gesteld gaat worden voor middelgrote ondernemingen. Genoeg redenen dus om kennis te nemen van deze actuele ontwikkeling die relevant is voor zowel u als onderneming als ons als accountantsorganisatie. De verwachte impact zal namelijk groot zijn.

Interesse om de HLB Blömer Academy bij te wonen? 

Schrijf u nu in:

 •  *
  naam@bedrijf.nl
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *