Menu
HLB Blömer

HLB Academy

HLB Academy

Als ondernemer heeft u specifieke vragen. Bijvoorbeeld over bepaalde regelingen in uw branche of over ondernemen in deze tijd. Onze vakspecialisten delen graag hun kennis u.

HLB Blömer Academy

Wij organiseren periodiek de HLB Blömer Academy: een online of fysieke bijeenkomst gericht op een bepaald thema. Naast onze specialisten zijn er externe partijen aanwezig met wie wij regelmatig samenwerken. Met elkaar hebben wij dubbel zoveel kennis en kunnen wij al uw specifieke vragen beantwoorden.

Agenda 2023

Hieronder de data van onze bijeenkomsten voor 2023. De thema's en onderwerpen die tijdens de verschillende Academy's aan bod komen worden dichter op de datum met u gecommuniceerd. 

Zet voor nu alvast de data in uw agenda!

  1. Dinsdag 13 juni = Zomer Special
  2. Donderdag 14 september
  3. Dinsdag 21 november

Dinsdag 13 juni 

Het is tijd voor een speciale editie van de HLB Blömer Academy, dé Zomer Special. Tijdens deze Academy willen we minder uitvoerig ingaan op de theorie en willen we graag een bijeenkomst organiseren met een zogenoemde 'funfactor'. 

Deze Academy staat volledig in het teken van GELUK

Speciaal ter gelegenheid van deze HLB Blömer Academy - Zomer Special is Guy van Liemt, bedrijfseconoom en directeur van het kenniscentrum EHERO van de Erasmus Universiteit, te gast om antwoord te geven op de vraag welke rol geluk speelt in een gezonde werkomgeving.

Steeds meer mensen zien de invloed van geluk, welbevinden en kwaliteit van leven als een waardevolle dimensie binnen hun organisatie. Maar wat is geluk eigenlijk? En wat is het rendement van geluk?

Schrijf u nu gratis in door onderstaand formulier in te vullen!

  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *