Menu
Actueel

HLB International blikt terug op 2018

Gepubliceerd op

Onlangs heeft HLB International, ons netwerk dat ondertussen 27.485 medewerkers telt verspreid over 153 landen en nummer 10 op de Europese ranglijst van accountancy netwerken staat, haar jaarverslag gepubliceerd. HLB groeit sneller dan ooit tevoren en transformeert haar netwerk om vorm te geven aan onze toekomst.

HLB International blikt terug op 2018

In het verslag worden zaken belicht die van invloed zijn op onze belanghebbenden overal ter wereld, waaronder klanten, onze medewerkers en de business waarin we actief zijn. HLB neemt de gezamenlijke prestaties onder de loep door een terugblik op 2018, wat voor ons internationaal netwerk een fantastisch jaar was. We zijn met 15% gegroeid ten opzichte van vorig jaar. De lancering van een nieuwe brand en strategie heeft hierin een belangrijke rol gespeeld.

HLB hecht ontzettend veel belang aan innovatie. Daarom wordt in het jaarverslag uiteengezet hoe het netwerk technologie omarmt om onze klanten beter van dienst te zijn. Kwaliteitsnormen komen ook aan bod. Hierdoor onderbouwen we ook de kracht van ons kwaliteitsvol netwerk. 

Download het jaarverslag HLB International 2018.

In 2019 zetten we dit voort en blijven we samen anticiperen op de toekomst. Together we make it happen.

Video HLB Global Annual Review