Menu
Actueel

Medewerker in the spotlight

Gepubliceerd op

Kevin Boeters, sinds 2012 aan HLB Den Hartog verbonden als Relatiebeheerder, is fervent hardloper en zet zich al jaren met hart en ziel in voor de Roparun. Samen met twee oud-collega’s en Team 082 zet hij ook dit jaar weer zijn beste beentje voor om dit goede doel te steunen.

Medewerker in the spotlight

Voor ik te enthousiast van stapel loop en ‘alles’ over de Roparun vertel, laat ik me eerst maar even voorstellen: ik ben Kevin Boeters, aangenaam, en sinds 2012 in dienst bij HLB Den Hartog als Relatiebeheerder.

Als hardloper ben ik, middels Team082, al enkele jaren verbonden aan de Roparun. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen in teamverband een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.  Dit wordt dan ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto van de Roparun: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

HLB Den Hartog draagt mijn team, en daarmee de Roparun, al vele jaren een warm hart toe. Dit doen zij in de vorm van sponsoring en het ter beschikking stellen van vergaderruimte. Daarnaast wordt er om het jaar een heuse Roparun-dag georganiseerd op ons kantoor in Rotterdam. Op deze dag verkopen medewerkers allerlei zelfgemaakte lekkernijen en wordt er een loterij georganiseerd, waarbij klanten van HLB Den Hartog de prijzen geheel belangeloos ter beschikking stellen. 

Als team staan wij elk jaar weer voor de uitdaging om de gerealiseerde opbrengst van de voorgaande editie te overtreffen.  Voor de editie van 2019 hebben wij een opbrengst van € 25.000 als doelstelling geformuleerd.  Om dit te realiseren, kunnen wij alle hulp gebruiken.  Mocht u, net als HLB Den Hartog, dit goede doel willen steunen dan verwelkomen wij u graag als sponsor of donateur.  Doneren kan via https://donaties.roparun.nl/do... of u kunt contact met mij opnemen (k.boeters@hlb-denhartog.nl).

Meer informatie over Team082 vindt u op www.team082.nl en informatie over de Roparun op www.roparun.nl

Heeft u verder nog vragen?

Neem direct contact op met K.G. (Kevin) Boeters, Senior Manager bij HLB Den Hartog in Rotterdam.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)10 278 11 00
K.G. (Kevin) Boeters