Menu
Actueel

Nieuwe partner en directeur HLB Blömer accountants en adviseurs

Gepubliceerd op

Nieuwegein – Marc Nederend is met ingang van 1 januari 2021 toegetreden als partner bij HLB Blömer accountants en adviseurs (HLB Blömer). De aandeelhouders zijn verheugd dit nieuws te kunnen mededelen. Per 1 januari 2021 is Johan Verkerk benoemd tot directeur accountancy. De directie heet Johan van harte welkom in het directie team van HLB Blömer. Met deze uitbreidingen blijft HLB Blömer streven naar kwalitatief hoogwaardige dienstverlening met een persoonlijke benadering.

Nieuwe partner en directeur HLB Blömer accountants en adviseurs

Marc Nederend (34) is in 2004 gestart bij HLB Blömer en als RA gespecialiseerd in de controle van jaarrekeningen en de daaraan gekoppelde advisering binnen Team Audit. Marc beschikt over een uiteenlopende klantenportefeuille en houdt zich o.a. bezig met de innovatie van de controlepraktijk. Marc wordt gekenmerkt door zijn professionaliteit, leergierigheid en behulpzaamheid. Als teamleider besteedt Marc uitgebreid aandacht aan werkgeluk en de ontwikkeling van zijn collega’s. 

“Ik ben ontzettend trots dat mij de gelegenheid is geboden om toe te treden als partner. HLB Blömer is groot genoeg om full-service hoge kwaliteit te leveren en innovatief te zijn en klein genoeg om echt aandacht te hebben voor elkaar en onze klanten. Interesse in onze klanten en collega’s, meedenken en kijken naar wat er wel kan, daar ligt de kracht van onze organisatie. Deze persoonlijke benadering maakt HLB Blömer de ultieme organisatie voor mij om op een fijne manier onze klanten van dienst te zijn. Ik wil via deze weg mijn relaties bedanken voor het gestelde vertrouwen en kijk er naar uit om verder te bouwen aan de toekomst van HLB Blömer.”

Johan Verkerk (32) is ruim 11 jaar geleden bij HLB Blömer van start gegaan als assistent accountant, is sinds 2015 ingeschreven in het accountantsregister en hij is verantwoordelijk voor zijn eigen klantenportefeuille binnen de samenstelpraktijk. Johan is een oplossingsgerichte adviseur waarbij een goede fiscale kennis aanwezig is. Daarnaast houdt Johan zich bezig met innovaties binnen zijn vakgebied waarbij automatisering/digitalisering een belangrijk onderdeel is.

"Ik ben heel dankbaar dat ik deze stap kan maken. Door de tijd heen heb ik met veel mensen mogen samenwerken binnen en buiten de organisatie en daarbij staat de persoonlijke benadering voorop. Ik wil mijn relaties en collega’s bedanken voor hun tijd en energie. Vanuit deze nieuwe rol ga ik mijn bijdrage leveren om de samenstelpraktijk en de organisatie als geheel verder te laten groeien en ontwikkelen."

Hoogwaardige dienstverlening

HLB Blömer is een vooruitstrevende full-service accountants- en adviesorganisatie in de regio Utrecht en staat al ruim een eeuw voor betrokken partnerschap, betrouwbaarheid en integriteit. Het team van enthousiaste en vaardige medewerkers, én het samenwerkingsverband HLB, biedt een stevige basis voor innovatieve dienstverlening om zowel de huidige als toekomstige klanten te kunnen bedienen.

Naast dienstverlening op het gebied van accountancy, bedrijfsadvies, audit en salarisadministratie is HLB Blömer gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijfsoverdracht, IT advisory en data-analyse, estate planning (family office) en vermogensbegeleiding, begeleiding van zakelijke financieringstrajecten, subsidies, not-for-profit en internationaal zakendoen.

Heeft u vragen of wilt u Marc feliciteren?

Neem direct contact op met M.J.A.N. (Marc) Nederend MSc RA, Partner bij HLB Blömer in Nieuwegein.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)30 605 85 11
M.J.A.N. (Marc) Nederend MSc RA

Heeft u vragen of wilt u Johan feliciteren?

Neem direct contact op met J.D. (Johan) Verkerk AA, Partner bij HLB Blömer in Nieuwegein.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)30 605 85 11
J.D. (Johan) Verkerk AA