Menu
HLB Witlox Van den Boomen
Softwarepakket selectie

Softwarepakket selectie voor BI dashboards

Softwarepakket selectie

Software voor business dashboard

Aan de selectie van een softwarepakket gaat een zorgvuldige voorbereiding vooraf. Uw doelen zijn daarbij het uitgangspunt, om vast te stellen welke informatie en functionaliteiten nodig zijn. Onze ervaren business innovation consultants adviseren en begeleiden u bij de keuze voor een software-oplossing op maat. Als specialist bieden we u vele software-oplossingen. AFAS, Exact Online en Loket.nl zijn de meest toegepaste software, maar uiteraard zijn er meer mogelijkheden.

Op deze pagina leest u meer over onze advisering en diensten op het gebied van softwarepakket selectie. Of vraag direct een vrijblijvend advies aan.

Advies software business dashboard aanvragen

Implementatie en koppeling softwarepakketten

De business innovation specialisten van HLB Van Daal adviseren u over de keuze van het juiste softwarepakket en verzorgen de implementatie ervan. Werkt uw bedrijf reeds met bepaalde software, dan realiseren we de nodige softwarekoppelingen. Door software te integreren in één systeem, worden processen nog efficiënter ingericht. Dat levert tijdwinst op en verbindt data bovendien met elkaar. Zodat u middels een customized dashboard optimaal inzicht krijgt in alle informatie en we tijdig trends of afwijkingen signaleren.

AFAS

AFAS is ERP-software waarmee u bedrijfsprocessen en administratieve processen kunt automatiseren: financiële en fiscale informatie, CRM, ordermanagement, planning, HR en payroll. Het geeft op ieder moment inzicht en helpt u bedrijfsprocessen efficiënter in te richten, te sturen op inkoop, meer inzicht te krijgen in klantrelaties en uw rendement te verbeteren. Onze IT-specialisten en data-analisten zijn gespecialiseerd in AFAS. We laten u graag kennismaken met alle toepassingen en adviseren u over de implementatie binnen uw organisatie.

Advies software AFAS aanvragen

Exact Online

Exact Online is een van de meestgebruikte zakelijke softwareprogramma’s en is bij uitstek interessant voor mkb-ondernemers. Het programma integreert uw boekhouding en CRM-systeem en biedt daarnaast tal van andere mogelijkheden, zoals projectmanagement en voorraadbeheer. HLB Van Daal is specialist in Exact Online; we werden zelfs bekroond tot winnaar van de Exact Cloud Award in de categorie ‘samenwerking’.

Advies software Exact Online aanvragen

Loket.nl

Loket.nl is een zeer compleet en gebruiksvriendelijk softwarepakket voor salarisadministratie en HR-zaken. De online applicatie zorgt ervoor dat salarissen in enkele seconden foutloos worden verwerkt. HLB Van Daal is specialist in dit veelgekozen softwarepakket. We laten u graag zien hoe Loket.nl werkt en wat de mogelijkheden zijn. We zorgen voor een vlekkeloze implementatie in uw bedrijf en een eventuele integratie met andere softwarepakketten.

Advies software Loket.nl aanvragen


Veelgestelde vragen softwarepakket selectie

Bedrijfssoftware specialisten

Onze business innovation consultants zijn op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden op gebied van zakelijke software oplossingen. We voorzien ondernemers van strategisch advies en ondersteunen bij het automatiseren van bedrijfsprocessen. Zodat zij meer tijd en bovendien de juiste, waardevolle input krijgen om hun business te verbeteren.

✓ Team van ervaren business innovation specialisten, IT-consultants en data-analisten
✓ Erkend expert softwarepakketten AFAS, Loket.nl en Exact Online
✓ HLB Van Daal biedt een fullservice dienstverlening
✓ Uw bedrijfsadviseur is uw sparring partner en aanspreekpunt voor ál uw vragen
✓ HLB Van Daal is altijd dichtbij in Noord-Brabant, Limburg en Amsterdam
✓ Sterk internationaal netwerk: 800 HLB-kantoren in 150 landen

Vraag direct vrijblijvend advies aan

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met drs. A.G.H.M. (Arthur) Schins, Manager Business Innovation bij HLB Witlox Van den Boomen in Waalwijk.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)416 33 05 05
drs. A.G.H.M. (Arthur) Schins