Delen
HLB Blömer = Great Place To Work | HLB Nederland
Menu
Actueel

HLB Blömer = Great Place To Work Certified

Gepubliceerd op

HLB Blömer accountants en adviseurs is uitgeroepen tot Great Place To Work. Deze titel mogen wij een jaar lang dragen dankzij de score die behaald is in het medewerkersonderzoek van maart 2021.

HLB Blömer = Great Place To Work

Met een score van 84% op de Trust index zijn de resultaten van het medewerkersonderzoek omtrent vertrouwen, trots en plezier meer dan gemiddeld positief. Met een 100% respons score is HLB Blömer accountants en adviseurs ontzettend trots op haar medewerkers.

Great Place To Work meet al 35 jaar het vertrouwen binnen organisaties; het meest fundamentele element van een succesvolle organisatie. Dit wordt gedaan voor diverse organisaties: klein en groot, profit en non-profit, in alle sectoren en in 60 landen. Alleen organisaties die de vereiste score behalen mogen direct de titel Great Place To Work Certified dragen. 

HLB Blömer is trots op het behalen van dit resultaat en dankbaar voor de waardering en de nuttige feedback die er ontvangen is van haar medewerkers. Met de verbeterpunten en resultaten uit het onderzoek kan HLB Blömer zich als werkgever verder ontwikkelen. 

Wilt u meer informatie over Great Place To Work en/of werken bij HLB Blömer, neem dan contact op met één van onze HR adviseurs. 

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met Jolanda de Hoop, HR Adviseur bij HLB Blömer in Nieuwegein.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)30 605 85 11
Jolanda de Hoop