Delen
Homeride HLB Blömer | HLB Nederland
Menu
Actueel

Heel Lang Biken Blömer

Gepubliceerd op

Op zaterdag 26 en zondag 27 juni gaat het team Heel Lang Biken Blömer de HomeRide rijden. Dit is een 24 uurs wielertocht van het Ronald McDonald Kinderfonds met als doel zoveel mogelijk geld op te halen om de Ronald McDonald Huizen in Nederland te sponsoren.

Homeride Heel Lang Biken Blömer

Met elkaar iets geweldigs neerzetten, elkaar er doorheen slepen, lachen, bikkelen en doorbijten. Elke deelnemer met een eigen motivatie, maar allemaal met hetzelfde doel: 500 kilometer fietsen in 24 uur, zodat zieke en zorgintensieve kinderen hun familie altijd dichtbij hebben. Dát is HomeRide. 

Ronald McDonald huizen
In deze huizen kunnen ouders, broertjes en zusjes van ernstig zieke kinderen dicht bij hen zijn en kan het gezin samen even loskomen van de behandelingen. Een must voor zowel het zieke kind als de gezinsleden.

De Ronald McDonald huizen krijgen geen subsidies en zijn dus volledig afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers. 

Helpt u mee ons doel te realiseren?

Met het team Heel Lang Biken Blömer gaan collega’s van HLB Blömer accountants en adviseurs in estafettevorm in 24 uur dag en nacht 500 kilometer fietsen door heel Nederland. Doel is om tenminste € 10.000 op te halen voor dit mooie goede doel, meer is altijd beter!
Wilt u ons helpen, dat kan door middel van een donatie via de Homeride website

Elke euro is er eentje, dus we zijn blij met elke gift. 

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!