Delen
HLB Blömer opnieuw Great Place To Work | HLB Nederland
Menu
Actueel

HLB Blömer opnieuw Great Place To Work

Gepubliceerd op

HLB Blömer accountants en adviseurs heeft in 2022 voor de tweede keer meegedaan aan het Great Place To Work onderzoek.
Met een score van 89% op de Trust Index, een stijging ten opzichte van 2021 (84%), krijgt HLB Blömer accountants en adviseurs de titel Great Place To Work Certified.

HLB Blömer opnieuw Great Place To Work

Great Place To Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de resultaten van het medewerkersonderzoek wordt gekeken of er is voldaan aan de criteria voor goed werkgeverschap. Alleen organisaties die de vereiste score behalen mogen direct de titel Great Place To Work Certified dragen. 

Plezier in het werk

Binnen HLB Blömer vinden we het belangrijk om betrokken te zijn bij elkaar, elkaar te stimuleren en te laten groeien. Plezier in het werk is al jaren onderdeel van de missie van HLB Blömer. De balans privé/werk is belangrijk en willen we naast het serieuze harde werken, ook plezier met elkaar beleven.

Door continue te monitoren hoe onze collega’s hun werk, werkomstandigheden en het vertrouwen in HLB Blömer als werkgever ervaren, weten we wat al goed is en waar nog ruimte is voor verbetering

Met het medewerkersonderzoek van Great Place to Work wordt vanuit een breder perspectief gekeken naar de bedrijfscultuur en wat er bij medewerkers speelt. Door middel van zestig zeer diverse stellingen kan een verdiepingsslag gemaakt worden om zo te onderzoeken hoe de cultuur nog verder versterkt kan worden.

Medewerkersonderzoek

Stellingen die hoog scoren in het medewerkersonderzoek zijn onder andere:

  1. Ik word behandeld als een volwaardig lid van onze organisatie, ongeacht mijn positie’ => Score 95%.
  2. Het management stelt vertrouwen in zijn medewerkers en biedt hen de ruimte om hun functie uit te oefenen => Score 99%.

Great Place to Work

Al 35 jaar helpt Great Place To Work organisaties met het vergroten van vertrouwen op de werkvloer: het meest fundamentele element van een succesvolle organisatie. Het onderzoek van Great Place To Work geeft inzicht in de beleving van medewerkers, de manier van samenwerken en het leiderschap binnen een organisatie. Great Place To Work geeft op basis hiervan verbeterpunten voor een sterke organisatiecultuur en begeleidt in de opvolging hiervan.  

Via erkenning van goed werkgeverschap streeft Great Place To Work ernaar om organisaties te stimuleren hun mensen op de eerste plek te zetten en daarmee om nog meer mensen de kans te geven om te kunnen werken bij een geweldige werkgever. 
Voor meer informatie over Great Place to Work zie www.greatplacetowork.nl

Het belang voor de organisatie

Overal waar we nu komen horen we eigenlijk wel hetzelfde verhaal. Werk genoeg, maar in allerlei opzichten is er sprake van schaarste en/of stijgende prijzen. Er is vaak een oneigenlijke rem op de groei en de schaarste op de arbeidsmarkt is daar één van de oorzaken van. Frank Verleg, partner bij HLB Blömer, legt uit wat Great Place to Work voor uw organisatie kan betekenen.

Vragen

Wilt u meer informatie over Great Place To Work en/of werken bij HLB Blömer, neem dan contact op met ons op.

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met Mirella Lenters MSc, Manager Interne Organisatie bij HLB Blömer in Nieuwegein.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)30 605 85 11
Mirella Lenters MSc