Menu
?

Wat is uw grootste challenge?

Wat is uw grootste challenge?

Als ondernemer staat u elke dag voor grote uitdagingen. Hiervoor heeft u behoefte aan inzichten die uw beslissingen ondersteunen. U wilt kunnen sparren met iemand die u kan uitdagen. U heeft advies nodig van iemand die u, maar zeker ook uw onderneming goed kent. 

Iemand die u - proactief - een actueel inzicht geeft in waar u staat. Iemand die u durft te vertellen wat u moet doen om te komen waar u wilt zijn. 

HLB Van Daal heeft een tool ontwikkeld: het HLB Challenge & Control programma. Hiermee krijgt u inzicht dat u daarbij gaat helpen.

8 thema’s

Aan de hand van 8 thema’s gaat één van onze bedrijfsadviseurs met u in gesprek. Na deze diagnose heeft u een duidelijk beeld van welke acties u moet ondernemen om uw groeidoelstellingen te behalen. Hiermee verbeteren we de operationele- en financiële processen van uw bedrijf en uiteindelijk het rendement.

In het persoonlijke rapport worden de aandachtsgebieden weergegeven. U bepaalt vervolgens, samen met de bedrijfsadviseur, waar de prioriteiten liggen en samen denken jullie na over oplossingsrichtingen. 

HLB Van Daal zoekt achter de cijfers, filtert de gegevens, onderzoekt mogelijkheden. Dankzij het Challenge & Control-programma zit u als ondernemer meer dan ooit in de ‘drivers seat’. De centrale vraag blijft over: Wat is úw grootste challenge? Wij zijn benieuwd! 

Interesse gewekt?

Neem contact op met onze bedrijfsadviseurs voor jouw HLB Challenge & Control gesprek!