Menu
Actueel

HLB Blömer IT-advisory

Gepubliceerd op

Informatietechnologie (IT) is onmisbaar geworden voor elke onderneming, maar daarmee groeit ook de afhankelijkheid van interne en externe IT-systemen. De digitalisering binnen de meeste sectoren gaat in hoog tempo, waardoor er zowel risico’s als kansen ontstaan.

HLB Blömer IT-advisory

Wil uw bedrijf ‘future proof’ zijn dan moeten risico’s inzichtelijk en beheersbaar zijn, bijvoorbeeld op het gebied van operationele bedrijfsvoering, cyber security en privacy. Er liggen kansen door bijvoorbeeld het (beter) aanwenden van beschikbare data en moderne technologie. Met meer inzicht in verloop en de doorlooptijd van processen en een efficiëntere inrichting bespaart u tijd en reduceert u kosten. 

Klaar voor morgen 

Hoe kan HLB Blömer u daarbij helpen? Wij begrijpen dat het lastig is om hier beleid op te maken. Niet alleen gaan de ontwikkelingen op IT-gebied erg snel en is er veel aanbod. Daarnaast laveert u tussen strengere wet- en regelgeving en complexe investeringen in nieuwe IT-systemen en infrastructuur. Waar te beginnen?

De IT-adviseurs bij HLB Blömer zijn u graag van dienst. Onze afdeling opereert op het snijvlak van business, finance en IT. Vanuit onze achtergrond als accountant hebben we ruime ervaring in diverse branches en omdat we zelf ook ondernemer zijn, kennen we het klappen van de zweep. Met onze IT-diensten maakt u uw organisatie ‘klaar voor morgen’. Samen met u zorgen wij er voor dat IT optimaal bijdraagt aan uw organisatiedoelen.

Concreet 

Wij kunnen u en uw onderneming ondersteuning bieden op de volgende (deel)gebieden:

  • Algemene beheersing van de IT omgeving
  • Continuïteitsvraagstukken
  • Uitbesteding en contractmanagement
  • Inrichting van applicaties
  • Ondersteuning bij migratietrajecten (zowel voor applicaties als IT infrastructuur)
  • AVG gerelateerde vraagstukken
  • Cyber Security

Geen gedoe 

Onze dienstverlening past bij de wensen en unieke uitdagingen van uw organisatie. Dit in combinatie met snelle doorlooptijden, concrete rapportages, heldere adviezen en ondersteuning in de opvolging. Wij hanteren daarin een risicogerichte aanpak. Mocht extern specialisme nodig zijn dan brengen wij u direct in contact met dienstverleners waarvan wij weten dat kwaliteit voorop staat!

IT-advisory blijft ondanks het voorgaande een abstract onderwerp. Daarom lichten we graag het een en ander toe. Wilt u meer weten? Neem dan contact op.

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met M.J.A.N. (Marc) Nederend MSc RA, Partner bij HLB Blömer in Nieuwegein.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)30 605 85 11
M.J.A.N. (Marc) Nederend MSc RA