Menu
HLB Den Hartog

Hoe kan ik met mijn onderneming succesvol inspelen op de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid?

Hoe kan ik met mijn onderneming succesvol inspelen op de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid?

Duurzaamheid, elke dag komen er wel artikelen voorbij die hierover gaan. De roep aan ondernemingen om hier iets mee te doen lijkt onvermijdelijk. Zo komt er steeds meer wet- en regelgeving op ondernemingen af, maar richten ook banken en kapitaalverschaffers hun kapitaalstromen steeds meer op duurzame en sociale projecten en ondernemingen.

Regelgeving die grote impact gaat hebben op ondernemingen is de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Deze regelgeving is als onderdeel van een breed pakket aan duurzaamheidsmaatregelen door de Europese Commissie aangenomen en verplicht grote ondernemingen vanaf boekjaar 2025 een gecontroleerd duurzaamheidsverslag uit te brengen.

HLB Den Hartog organiseert samen met Green by Blue een kennissessie waarin u wordt meegenomen in de ontwikkelingen, risico’s en kansen op het gebied van duurzaamheid & verslaggeving. Ook krijgt u inzicht in welke stappen u zelf kunt nemen en waar uw organisatie geholpen kan worden.

Wat doet Green by Blue?
Green by Blue helpt de duurzaamheidsdoelstellingen van ondernemers concreet te benoemen, becijferen en behalen. Zij ontwikkelen plannen, helpen uitvoeren, onderbouwen en onderzoeken. Zij delen, leren en leiden op om zo samen zoveel mogelijk positieve impact te maken.

Sprekers:
John Scheepens
Partner HLB Den Hartog

Cora Schop – de Korte
Duurzaamheidsadviseur Green by Blue

23 mei 2023
15:00-15:30 uur inloop
15:30 :17:00 uur presentatie
17:00 -18:00 uur afsluitende borrel

Locatie:
Hotel van der Valk Nootdorp, Gildeweg 1 te Nootdorp

  •  *
  • naam@bedrijf.nl