Menu

Thuis in het noorden, internationaal actief

Thuis in het noorden, internationaal actief

Wij staan ook nu voor u klaar

Het coronavirus zorgt ook in Nederland voor ingrijpende maatregelen. Dit kan grote gevolgen hebben, ook voor u als ondernemer. Daarom staan we ook nu gewoon voor u klaar om u te helpen en adviseren waar nodig. We hebben hiervoor de volgende maatregelen getroffen:

  • Ons kantoor is alleen op afspraak geopend voor bezoeken of om zaken af te leveren. Neem voor het maken van een afspraak telefonisch of per e-mail contact op met uw vaste contactpersoon bij HLB Nannen, bij voorkeur via het 06-nummer als u deze tot uw beschikking heeft.
  • Onze medewerkers werken thuis, ook als zij geen klachten hebben. Zij zitten telefonisch, per e-mail en per video-verbinding klaar om u te woord te staan. 

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bijvoorbeeld over wat de maatregelen rondom het coronavirus voor u betekenen? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met uw vaste contactpersoon bij HLB Nannen. 

Wij houden u up to date

Uiteraard houden wij de berichtgeving en de overheidsmaatregelen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. Zo kunnen we u altijd van een actueel en passend advies voorzien. Zo houden we u up to date over de maatregelen vanuit de overheid en hebben we de veelgestelde vragen rondom de arbeidsrechtelijke gevolgen voor uw medewerkers op een rij gezet. 

Tot slot wensen wij u sterkte in deze vreemde en moeilijke tijden.  

> Lees meer over HLB Nannen

Zo helpen wij uw onderneming

De dienstverlening van HLB is erop gericht om u als ondernemer uw zorgen uit handen te nemen.

Medewerkers