Menu
?

Is HLB gewoon bereikbaar gezien de corona-maatregelen?

Het coronavirus zorgt ook in Nederland voor ingrijpende maatregelen. Dit kan grote gevolgen hebben, ook voor u als ondernemer. Daarom staan we ook nu gewoon voor u klaar om u te helpen en adviseren waar nodig.

Is HLB gewoon bereikbaar gezien de corona-maatregelen?

We hebben in verband met de situatie rondom het coronavirus de volgende maatregelen getroffen:

  • Onze kantoren zijn geopend, maar wel met minimale bezetting. 
  • Onze medewerkers werken thuis, ook als zij geen klachten hebben. Zij zitten telefonisch, per e-mail en per video-verbinding klaar om u te woord te staan. 
  • Uw vaste contactpersoon neemt in de komende dagen contact met u op om te bespreken of en waar u hulp nodig heeft.

Heeft u voor die tijd een vraag of wilt u advies? Bijvoorbeeld over wat de maatregelen rondom het coronavirus voor u betekenen? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met uw vaste contactpersoon bij HLB. Onze kantoren zijn bereikbaar via de reguliere telefoonnummers:

Wij houden u up to date

Uiteraard houden wij de berichtgeving en de overheidsmaatregelen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. Zo kunnen we u altijd van een actueel en passend advies voorzien. Zo ondersteunen we u graag als u werktijdverkorting voor uw medewerkers wilt aanvragen en hebben we de veelgestelde vragen rondom de arbeidsrechtelijke gevolgen voor uw medewerkers op een rij gezet. 

Tot slot wensen wij u sterkte in deze vreemde en moeilijke tijden.