Over ons

HLB Nederland is een landelijk samenwerkingsverband van vijf zelfstandige en onafhankelijke accountantsorganisaties, elk met een eigen regio als werkgebied. De ruim 425 professionals - accountants, fiscalisten, juristen en adviseurs - kennen u en uw regio en uw business persoonlijk, weten wat u drijft en handelen daarnaar. Die korte lijnen en lokale marktexpertise, gecombineerd met ons landelijk én internationaal netwerk van kennis en kunde, garanderen altijd een advies en oplossing op maat.

HLB onderstreept wereldwijde groei met rebranding

Advies- en accountantsorganisatie HLB International groeit snel en zet vol in op de ontwikkeling tot fullservice-partner voor ondernemingen. Om dat te onderstrepen, introduceert HLB International een nieuwe huisstijl en een nieuw logo. Ook de vijf memberfirms van HLB Nederland... lees verder.

 

 

Werken bij

De mensen die bij HLB werken, hebben de ambitie te excelleren in de dingen die ze doen. Daartoe zetten ze naast veel vakkennis ook een no-nonsense mentaliteit en een op oplossingen gerichte aanpak in. Ze spreken de taal van de regio, maar acteren ook op landelijk, soms internationaal niveau.

 

Spreekt dit u aan en bent u vanzelfsprekend bereid dat extra stapje te zetten voor nationaal en internationaal opererende ondernemingen in het MKB en non-profitorganisaties, solliciteer dan bij één van onze vijf partners.