HLB International Corporate Brochure HLB International Corporate Brochure

Onze vertegenwoordigers

De deelnemende accountants- en advieskantoren in het internationale HLB-netwerk behoren allen tot de top 12 in hun land. Ze worden alom gerespecteerd in hun marktgebied. Het onderlinge contact is goed geregeld. Zo is er regelmatig overleg en internationale knowhow wordt onderling uitgewisseld. Daarnaast zorgt HLB International voor nieuwsbulletins en via het wereldwijd intranet is alle vakgerelateerde informatie voor iedereen gemakkelijk toegankelijk. 

Council
De vijf Nederlandse HLB-organisaties die samen HLB Nederland vormen, zijn met twee leden vertegenwoordigd in de council van HLB International. 

 • Corney Versteden , Council Member

  c.versteden@hlb-van-daal.nl

  Corney Versteden, fiscalist bij HLB Van Daal & Partners en Council Member HLB International
  “Ondernemers zijn mensen met een drive, met visie en daadkracht. Ze zetten dingen in beweging en willen iets opbouwen. Dat zijn bijzondere mensen om mee te werken. Ik help ze als fiscalist in de eerste plaats met alle belastingen, formulieren en internationale regelgeving. Maar ik doe meer. Want een ondernemer zit niet te wachten op alleen het controleren van een jaarrekening of het invullen van een belastingaangifte. Die vult de Belastingdienst al voor je in. Wij ontzorgen de klant, bij al zijn nationale of internationale stappen.”

 • Rob Meijer, Alternate Council Member

  r.meijer@hlb-denhartog.nl

  Rob Meijer, accountant bij HLB Den Hartog en Alternate Council Member HLB International
  “HLB staat dicht bij de ondernemer. Veel van onze cliënten bewegen zich in het middenbedrijf. Regelmatig zijn het ook familiegeregeerde bedrijven. Dat geeft een bijzondere dynamiek, die ik prettig werken vind. Je bent heel betrokken. Ik vind het belangrijk om met de ondernemer mee te denken en hem als onafhankelijke expert te begeleiden bij overnames, fusies en veranderingen. Zo groei je als het ware met de ondernemer mee. Dat is volgens mij de kracht van HLB.”

HLB International News

Lees meer...