Delen
HLB Blömer voor het 3e jaar op rij Great Place To Work Certified! | HLB Blömer
Menu
Actueel

HLB Blömer voor het 3e jaar op rij Great Place To Work Certified!

Gepubliceerd op

HLB Blömer accountants en adviseurs mag opnieuw één jaar lang het certificaat Great Place To Work voeren.

HLB Blömer voor het 3e jaar op rij Great Place To Work Certified!

Great Place To Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de resultaten van het medewerkersonderzoek wordt gekeken of er is voldaan aan de criteria voor goed werkgeverschap. Alleen organisaties die de vereiste score van minimaal 70% behalen (plus een minimale respons én een ingevulde Culture Brief) mogen de titel Great Place To Work Certified voor één jaar dragen.

Trots op de uitkomsten

Dit jaar heeft HLB Blömer een score van 90% op de Trust Index behaald met een respons percentage van 95%. Een uitkomst die HLB Blömer ontzettend trots maakt op haar medewerkers. In 2021 en 2022 werd er respectievelijk 84% en 89% gescoord. Mooi om te zien hoe je nog meer kunt groeien in medewerkerstevredenheid door met de gegeven feedback gericht aan de slag te gaan. En daarbij te streven naar het zijn van een Great Place To Work voor iedereen.

'Als Directie zijn we trots op onze collega's en organisatie. Samen zorgen we er voor dat we betrokken bij elkaar zijn en we met veel plezier samenwerken, zodat we onze klanten met enthousiasme en kwaliteit van dienst zijn. We zijn trots op onze cultuur en dit kunnen we met het certificaat Great Place To Work nogmaals aan iedereen laten weten.'

Stellingen

Een aantal stellingen inzake eerlijke behandelingen en veilige werkomgeving scoren 100%,

andere stellingen in het onderzoek die hoog scoren zijn bijvoorbeeld;

'Je kunt hier op mensen rekenen als je ze nodig hebt’ => Score 95%.

'Het management stelt vertrouwen in zijn medewerkers en biedt hen de ruimte om hun functie uit te oefenen' => Score 97%.

Over Great Place to Work

Al 35 jaar helpt Great Place To Work organisaties met het vergroten van vertrouwen op de werkvloer: het meest fundamentele element van een succesvolle organisatie. We geloven dat vertrouwen de basis is voor betere individuele prestaties, betere teamprestaties en betere bedrijfsresultaten. Groei en innovatie volgen dan vanzelf.

Meer informatie?

Voor meer informatie over Great Place To Work en/of het werken bij HLB Blömer, neem dan contact op met ons op!

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met Mirella Lenters MSc, Manager Interne Organisatie bij HLB Blömer in Nieuwegein.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)30 605 85 11
Mirella Lenters MSc