Menu
HLB Blömer
Estate Planning

Vermogensbegeleiding voor ondernemers

Estate Planning

Bij uw estate planning gaat het om het gestructureerd regelen van de overgang van (familie)vermogen aan de volgende generatie. Uw estate planning is een gevoelig onderwerp met grote gevolgen voor uzelf en uw nabestaanden. Een verantwoord advies vereist dan ook de grootste zorgvuldigheid. Hierbij speelt de balans tussen fiscaliteit en de emotionele en familierechtelijke aspecten een belangrijke rol. Dat gaat niet altijd samen. Bij HLB Blömer vindt u betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Uw situatie, wensen en voorkeuren zijn ons uitgangspunt.

Prioriteiten stellen

De zaken goed geregeld hebben bij overlijden, het regelen van testamenten en huwelijkse voorwaarden het heeft vaak voor de ondernemer geen prioriteit. Heel begrijpelijk, maar zet het op uw prioriteitenlijst. In de praktijk maken wij het helaas nog té vaak mee; de zaken zijn niet goed geregeld bij overlijden, met als gevolg (teveel) erfbelasting betalen en onaangenaam verraste nabestaanden. 

Ga eens in de 5 jaar er goed voor zitten en zorg ervoor dat uw regelingen aansluiten bij uw persoonlijke en financiële situatie. 

HLB Blömer helpt u graag verder, dus neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met mr. A. (Annelies) Posthumus, Senior Belastingadviseur bij HLB Blömer in Nieuwegein.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)30 605 85 11
mr. A. (Annelies) Posthumus