Menu
HLB Blömer
Advies

Uw financiële sparringpartner

Advies

In welke fase u en uw onderneming zich ook bevinden, de adviseurs van HLB kunnen u bij al uw financiële vraagstukken terzijde staan. Daarbij hebben we oog voor alle facetten van uw bedrijf en uw persoonlijke doelen en ambities. Als uw financiële sparringpartner kennen wij uw wensen. 

Advies rond financiële en managementvraagstukken

Organisatieproblemen, managementvraagstukken, fiscale problematiek, de start van een nieuw bedrijf in binnen- of buitenland of de overdracht van uw onderneming: als ondernemer heeft u voortdurend te maken met kansen en uitdagingen. Of het nu gaat om herstructurering of reorganisatie van uw onderneming of om bijvoorbeeld financiële planning: HLB heeft alle expertise in huis om u als ondernemer van een gedegen advies te voorzien.

Advies voor uw privésituatie

Natuurlijk treft u ook in uw privésituatie in elke levensfase nieuwe vragen op uw pad. U krijgt kinderen, ze gaan het huis uit of u overweegt een deel van uw vermogen aan ze over te dragen, bijvoorbeeld. De dienstverlening van HLB is erop gericht om u uw zorgen uit handen te nemen. Bij ieder vraagstuk adviseren we u graag over de beste en meest solide oplossing op de lange termijn. Waarbij uw wensen en mogelijkheden uiteraard het uitgangspunt zijn.

Wees proactief

Omdat een oplossing vaak weken, maanden en soms zelfs jaren kan duren, luidt ons eerste advies: wees proactief. Denkt u tijdig na over financiële keuzes, dan kunnen we uw vraagstuk zo effectief mogelijk benaderen. 

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met drs. H.L. (Herwin) Hadders RB, Partner bij HLB Blömer in Nieuwegein.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)6 10 91 66 27
drs. H.L. (Herwin) Hadders RB