Menu
HLB Blömer
Salarisadministratie

Loondiensten en administratie

Salarisadministratie

Salarisadministratie uitbesteden?

Het verwerken van salarissen is behoorlijk complex, met name onder invloed van een toenemende en steeds veranderende regelgeving. Daarnaast kost het vaak veel tijd en besteed u deze tijd misschien liever aan uw eigen onderneming. Als ondernemer kunt u er bij ons voor kiezen om de loonverwerking deels of geheel uit te besteden. 

HLB Blömer neemt u deze zorg graag uit handen. We hebben alle expertise in huis om uw salarisadministratie zorgvuldig uit te voeren, zo bent u altijd zeker van een goede en betrouwbare dienstverlening.

Alles onder één dak

Uw salarisadministratie uitbesteden bij HLB Blömer betekent alles onder één dak. Met intern zowel een financiële- als salarisadministratie, kunt u makkelijk schakelen. 

Ons team zorgt voor persoonlijk contact, onderling snel schakelen en daarnaast krijgt uw onderneming altijd een vaste contactpersoon. 

Wij werken met het salarispakket Loket.nl, maar hebben ook kennis in huis van andere salarispakketten als Afas, Unit4, Exact Online en Nmbrs.

Loket.nl

HLB Blömer werkt met Loket.nl, dé applicatie voor het eenvoudig online bijhouden van HR- en salarisadministratie. 

Loket.nl kan gebruikt worden als eigen salarisadministratiepakket wanneer uw onderneming hiervoor zelf een administrateur in dienst heeft, en kan als achterwacht gelden wanneer deze persoon met vakantie is of ziek is.

HLB Blömer kan ondersteuning bieden door periodieke controles te doen en als helpdesk te figureren. Daarnaast zorgen wij voor borging van de continuïteit van het maandelijkse salarisverwerkingsproces bij uw onderneming.

Voordelen van Loket.nl

Loket.nl beschikt over verschillende tools als een signaleringsfunctie, de cao's, digitale output en het opvoeren van een nieuwe medewerker. Lees daar in dit artikel meer over. 

Verlofadministratie hoeft u niet meer bij te houden in een Excel sheet, maar Loket.nl automatiseert dit al voor u. Daarnaast heeft elke werknemer een eigen portal met een eigen dossier, waarin u de verlofregistratie terug kan vinden en overzichtelijk kunt maken wat er aan declaraties is gedaan. Om uw huisstijl te blijven waarborgen biedt Loket.nl de optie om uw salarisstrook volledig zelf in te richten met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo erop.

Binnen Loket.nl zijn er verschillende modules beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan verlof administratie, een digitaal personeelsdossier, digitaal ondertekenen en een declaratiemodule. 

Ook kunt u uw medewerkers via een beveiligde portal en app toegang geven. In deze beveiligde omgeving kunnen ze een loonstrook of jaaropgave raadplegen en downloaden, declaraties indienen en verlofdagen inzien. 

Samen zorgen wij voor een optimaal salaris- en personeelsbeleid, zodat u zich kunt richten op uw medewerkers en organisatie.

Branches

HLB Blömer verzorgt de salarisadministraties in verschillende branches en sectoren waaronder financiële instellingen, detailhandel, industriële sector, zakelijke dienstverlening, not-for-profit en veel meer. 

Ondersteuning

Wij werken met het salarispakket Loket.nl, maar hebben ook kennis in huis van andere salarispakketten als Afas, Unit4, Exact Online en Nmbrs. Wij kunnen u dus op meerdere manieren ondersteunen. 

Gecertificeerde specialisten

Onze specialisten zijn NIRPA gecertificeerd, wat een afkorting is voor het Nederlands Instituut Register Payroll Accounting en staat voor borging van de kwaliteit van payroll-professionals. Onze specialisten volgen cursussen voor PE-punten om deze certificering te behouden. Hierdoor weet u zeker dat uw salarisadministratie doorloopt conform actuele wet- en regelgeving.

Meer weten?

U kunt contact met ons opnemen voor nadere toelichting of voor een demo van Loket.nl.

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met G.M. (Glenn) Hendriks RPP, Hoofd Salarisadministratie bij HLB Blömer in Nieuwegein.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)30 605 85 11
G.M. (Glenn) Hendriks RPP