Menu
HLB Blömer
Salarisadministratie

Personeelsdiensten en advies

Salarisadministratie en advies

De verwerking van salarissen is behoorlijk complex, onder invloed van toenemende en steeds veranderende regelgeving. Als ondernemer kunt u ervoor kiezen om de loonverwerking deels of geheel uit te besteden. 

Daarmee voorkomt u mogelijke fouten, die doorgaans grote consequenties hebben en tot ongerustheid bij medewerkers kunnen leiden. HLB Blömer neemt u deze zorg graag uit handen. We hebben alle expertise in huis om uw salarisadministratie zorgvuldig uit te voeren.

NIRPA-gecertificeerde specialisten

Onze NIRPA*-gecertificeerde specialisten controleren desgewenst alle mutaties. Zodat u zeker weet dat uw salarisadministratie naadloos doorloopt conform actuele wet- en regelgeving. U heeft geen omkijken meer naar uw loonadministratie.

Op ieder moment inzage via online applicatie

Voor de salarisverwerking maken wij gebruik van web-based applicaties. Als ondernemer geeft dat u op ieder moment real-time inzage in uw personeelsinformatie. Via een beveiligde portal logt u automatisch in. Een digitaal personeelsdossier, tijdige signalen (zoals aanzegtermijn, afloop contract, jubilea, verjaardagen), een overzichtelijke registratie van verlof en ziekte, beoordelingen en opleidingen: het is slechts een greep uit de vele mogelijkheden binnen onze totaaloplossingen voor uw personeelsadministratie. Ook kunt u uw medewerkers via een beveiligde portal en app toegang geven tot het informatiesysteem. In een afgescheiden deel kunnen ze een loonstrook of jaaropgave downloaden en krijgen ze inzage in relevante informatie, zoals verlofdagen.

Nirpa is de afkorting van het Nederlands Instituut Register Payroll Accounting en staat voor borging van de kwaliteit van payroll-professionals. De medewerkers van HLB Blömer zijn geregistreerd als RSa (Register Salarisadministrateur) of RPP (Register Payroll Professional).

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met G.M. (Glenn) Hendriks RPP, Hoofd Salarisadministratie bij HLB Blömer in Nieuwegein.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)30 605 85 11
G.M. (Glenn) Hendriks RPP