Menu
Actueel

Hoe presteert u ten opzichte van uw concurrent?

Gepubliceerd op

HLB Blömer kan u dit vertellen door middel van onze deelname aan SRA-Branche in Zicht. Een landelijk benchmarkplatform met 360.000 jaarrekeningen waarmee wij u van actuele branche-informatie kunnen voorzien.

Hoe presteert u ten opzichte van uw concurrent?

In het Financieel Dagblad verscheen onlangs een artikel over het SRA-sectorrapport 'Branches in Zicht 2022, de harde cijfers van Nederlandse ondernemingen'.

Dit rapport brengt de harde cijfers van het mkb in kaart, in verschillende regio's. Per branche worden de verwachtingen weergegeven. En ook de conjunctuurcijfers.

Benchmark

HLB Blömer accountants en adviseurs doet mee aan SRA-Branche in Zicht. Een landelijk benchmarkplatform met 360.000 jaarrekeningen waarmee wij onze klanten van actuele branche-informatie kunnen voorzien.

De financiële cijfers van het mkb, gebaseerd op meer dan 7.000 jaarrekeningen uit de SRA-database van Branche in Zicht, waren niet eerder zo positief. Mede door de steunmaatregelen heeft het mkb gemiddeld genomen in 2021 niet alleen de omzet en winst verder verhoogd, ook de vermogenspositie en de kredietwaardigheid staan op recordhoogte. Maar, de uitdagen voor het mkb zijn groot. 

Wat doen branchegenoten in uw regio?

Met behulp van het benchmarkplatform met actuele cijfers kunnen wij zelfs een vergelijking maken van uw positie ten opzichte van de concurrent in uw regio. 

Zien hoe uw branche en regio ervoor staat? Onze adviseurs vertellen het u. Neem voor een benchmarkrapport voor uw eigen bedrijf contact met ons op.

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met C. (Cindy) van Eijk- van Stappershoef AA, Senior Manager bij HLB Blömer in Nieuwegein.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)30 605 85 11
C. (Cindy) van Eijk- van Stappershoef AA