Menu
Actueel

Nieuwe aandeelhouders bij HLB Blömer accountants en adviseurs

Gepubliceerd op

Met ingang van 1 januari 2023 treden Jeroen Witteveen en Johan Verkerk toe als aandeelhouder bij HLB Blömer.

Nieuwe aandeelhouders bij HLB Blömer accountants en adviseurs

Wij zijn verheugd en trots dat we twee nieuwe partners mogen benoemen. Met deze uitbreiding streven wij naar kwalitatief en hoogwaardige dienstverlening met een persoonlijke benadering.

Een versterking van ons kantoor in de volle breedte en een uitbreiding op onze specialismen Not for profit (Jeroen Witteveen) en Accountancy (Johan Verkerk).


Jeroen Witteveen 

Werkt sinds 1998 bij HLB Blömer en is dé specialist als het gaat om not-for-profit. De passie voor deze sector wordt veroorzaakt door de maatschappelijke betrokkenheid van Jeroen en zijn ‘klik’ met de organisaties en mensen werkzaam in de not-for-profit sector. Jeroen wordt gekenmerkt door zijn drive, zorgvuldigheid en enthousiasme.  

'Op 1 januari ben ik als registeraccountant (RA) in de not-for-profit sector benoemd tot equity partner van HLB Blömer accountants en adviseurs. Met deze unieke uitdaging wordt een enorme waardering door de organisatie uitgesproken voor hetgeen we in de afgelopen jaren in de not-for-profit sector met elkaar hebben opgebouwd. Iets om oprecht trots op te mogen zijn. 

Destijds ben ik als stagiair bij Blömer & Co gestart en inmiddels werk ik alweer een aardige tijd als Registeraccountant bij HLB Blömer. Ik ben dan ook zoals dat heet, een echte "Blömeriaan".'    

Met een prachtig en gerenommeerd accountantskantoor van 105 jaren jong, 90 fantastische collega's die echt het verschil maken en vooral ook met mooie en uitdagende cliënten waarmee ik altijd prettig samenwerk, ga ik deze nieuwe uitdaging graag maar zeker ook vol vertrouwen aan! 


Johan Verkerk 

Werkt sinds 2009 bij HLB Blömer accountants en adviseurs en is vanaf 2015 ingeschreven in het accountantsregister. Johan beschikt over zijn eigen klantenportefeuille binnen de samenstelpraktijk en kenmerkt zich als een oplossingsgerichte adviseur met een goede fiscale kennis. Verder houdt Johan zich bezig met innovaties op het gebied van automatisering en digitalisering binnen de accountancy. 

'Per 1 januari 2023 ben ik toegetreden als partner tot dit mooie bedrijf. Alweer 13 jaar geleden kwam ik direct vanuit de schoolbanken binnen als assistent accountant. Ik was onervaren. Dit was mijn eerste serieuze baan. Tegelijkertijd voelde ik me vanaf dag één welkom in het bedrijf; echt een warm bad.

Ik heb de afgelopen 13 jaar voor verschillende klanten gewerkt. Ik heb veel mooie, uitdagende en soms moeizame opdrachten gehad. Samen met mijn collega’s kwam het voor elkaar. Ik wil mijn collega’s dan ook bedanken voor de fijne samenwerking in de afgelopen jaren. Ik heb veel van jullie geleerd. Dit heeft mij als accountant én als persoon verder gebracht. Ook wil ik alle klanten bedanken voor het vertrouwen en de samenwerking in de afgelopen jaren. Ik hoop dit nog lang door te zetten.'

Met vertrouwen, een gezonde dosis spanning en heel veel zin kijk ik uit naar wat dit nieuwe avontuur mij gaat brengen. 

Kwaliteit en vooruitstrevendheid

Naast dienstverlening op het gebied van accountancy, bedrijfsadvies, audit en salarisadministratie is HLB Blömer gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijfsoverdracht, IT audit en data-analyse, estate planning (family office) en vermogensbegeleiding, begeleiding van zakelijke financieringstrajecten, subsidies, not-for-profit en internationaal zakendoen.

HLB Blömer streeft naar kwalitatief hoogwaardige dienstverlening met een persoonlijke benadering. ‘Dit is hard werken, waarbij er oprechte aandacht is voor een prettige werksfeer en een goede balans tussen privé en werk. Een cultuur en werkomgeving die we binnen onze organisatie graag koesteren.’

Heeft u vragen of wilt u Jeroen feliciteren?

Neem direct contact op met drs. J.N. (Jeroen) Witteveen RA, Partner bij HLB Blömer in Nieuwegein.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)6 10 91 94 58
drs. J.N. (Jeroen) Witteveen RA

Heeft u vragen of wilt u Johan feliciteren?

Neem direct contact op met J.D. (Johan) Verkerk AA, Partner bij HLB Blömer in Nieuwegein.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)30 605 85 11
J.D. (Johan) Verkerk AA