Delen
Update HLB Blömer Connected | HLB Blömer
Menu
Actueel

Update HLB Blömer Connected

Gepubliceerd op

Elk jaar rond deze tijd informeren wij u over de ontwikkelingen inzake HLB Blömer Connected.

Update HLB Blömer Connected

Eerst een korte samenvatting omtrent wat HLB Blömer Connected inhoud; een zo geautomatiseerd en actueel mogelijke administratie.

Dit doen we door met de klant in gesprek te gaan over wat er belangrijk is voor de financiële administratie. Te denken valt bijvoorbeeld aan facturatie aan particulieren en de hierbij behorende eenvoudige betalingsmogelijkheden. Of juist het factureren van abonnementen, koppeling met het CRM pakket, etc. 

Diverse applicaties kunnen we koppelen met het financiële administratiepakket (veelal Twinfield of Exact Online). Hier komen zoveel mogelijk mutaties geautomatiseerd binnen (bankkoppeling, scan- en herken van inkoopfacturen, koppeling met de salarisadministratie). En als laatste gebruiken we Visionplanner als dashboardingstool zodat de cijfers en ontwikkelingen eenvoudig in grafieken en vergelijkingen te volgen zijn.

Ontwikkelingen

Vorig jaar hebben we voor de verwerking van de inkoopfacturen al de ‘boekingsrobot’ aangekondigd. Inmiddels is deze robot actief en in verschillende administraties inkoopfacturen aan het boeken. De ervaring nu is dat gemiddeld 30-50% van de facturen geautomatiseerd verwerkt kunnen worden. Dit scheelt tijd. Om nog wel de controle te houden is het mogelijk om na het boeken een autorisatieflow in te regelen (in app en webpagina eenvoudig te autoriseren). Pas na een goedkeuring in het autorisatiescherm kan de factuur vanuit een betaalbatch betaald worden.

In de verschillende administratiepakketten staat dagelijks/wekelijks de lijst van de facturen die betaald moeten worden. Indien de administratie een koppeling heeft met de Rabobank dan staan de facturen met een druk op de knop gereed om te betalen in de Rabobank. Bij de andere banken is dit nog niet het geval. Deze zijn wel druk bezig om het betaalproces te vereenvoudigen.

In het afgelopen jaar hebben we weer een groot aantal nieuwe koppelingen aangemaakt tussen Twinfield/Exact Online en branche-specifieke/CRM pakketten. Zo blijft de informatie en facturatie vanuit dit pakket aan jullie klanten gewoon doorlopen maar wordt de administratie geautomatiseerder verwerkt.

Ook zie je dat bijvoorbeeld het debiteurenbeheer in Exact Online steeds eenvoudiger en sneller gaat. Herinneringsflow’s, betaallinken, betalingsafspraken, etc. zijn eenvoudig in te richten.

Wilt u ook graag meer geautomatiseerd de administratie verwerken, neem dan contact met ons op!

Heeft u nog vragen?

Neem direct contact op met Jan Peter Kok AA, Senior Manager bij HLB Blömer in Nieuwegein.

Stuur een e-mail of bel +31 (0)30 605 85 11
Jan Peter Kok AA