Menu

Medewerkers

Nieuwegein

Kom jij ons team versterken?

Bekijk onze vacatures
drs. Dennis Froon RA

drs. Dennis Froon RA

Partner
drs. Dennis Froon RA Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11

drs. Dennis Froon RA

Partner

Dennis Froon is partner en directeur audit bij HLB Blömer en binnen de organisatie verantwoordelijk voor het bureau Vaktechniek. Dit houdt in dat Dennis, naast zijn dagelijkse werkzaamheden in de wettelijke controlepraktijk, het kwaliteitsbeheersingsstelsel onderhoudt, bewaakt en toetst. Naast kwaliteit vindt Dennis het belangrijk om een sparringpartner voor zijn klanten te zijn. Een goede relatie, vertrouwen en openheid zijn hierbij randvoorwaarden. Zij vormen de basis voor het verder helpen van ondernemers en hun ondernemingen.

Ruim 20 jaar is Dennis werkzaam bij HLB Blömer. Wat hij aantrekkelijk vindt aan onze organisatie is de combinatie van enerzijds de professionaliteit en kwaliteit van een groot kantoor met anderzijds een informele en open cultuur, waarin collega’s elkaar goed kennen, samenwerking voorop staat en we elkaar helpen ontwikkelen. Een cultuur en werksfeer die leidt tot het goed kunnen bedienen van onze klanten. Iets wat we al ruim een eeuw doen en graag blijven doen.

drs. Herwin Hadders

drs. Herwin Hadders

Partner
drs. Herwin Hadders Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11

drs. Herwin Hadders

Partner

Herwin Hadders is sinds 2009 partner van HLB Blömer accountants en adviseurs.
Als fiscalist werkt Herwin vooral voor ondernemingen en hun eigenaren/directeur-aandeelhouders.
Zijn werkzaamheden bestaan onder andere uit vraagstukken op het gebied van bedrijfsopvolging of bedrijfsoverdracht, herstructurering en financiële planningen.

Joost Sterk AA

Joost Sterk AA

Partner
Joost Sterk AA Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11

Joost Sterk AA

Partner

Joost Sterk is AA en sinds 2013 partner van HLB Blömer accountants en adviseurs. Als kind uit een ondernemersgezin weet hij van huis uit waar MKB ondernemers allemaal mee te maken krijgen. Voor hij in 2002 bij Blömer in dienst kwam was hij ruim 4 jaar mede eigenaar van Brood- en banketbakkerij Sterk in Nieuwegein en IJsselstein.

Hij werkt als adviseur en accountant bij team Accountancy. Hij staat samen met zijn collega’s zijn klanten bij op vele punten. Uitdaging ziet hij niet alleen in jaarrekeningen en fiscale zaken maar ook in advieswerkzaamheden op gebied van bijvoorbeeld overdracht van bedrijven, financieringen en vermogensoverdracht. Mede vanuit zijn achtergrond speelt de advisering aan familiebedrijven daarin een grote rol.

drs. Frank Verleg RA

drs. Frank Verleg RA

Partner
drs. Frank Verleg RA Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11

drs. Frank Verleg RA

Partner

Frank Verleg is partner en directeur audit bij HLB Blömer en daarnaast ook bestuurder van HLB Nederland. Voor Frank is het nationale bestuur van HLB een logische vervolgstap in zijn carrière. Het past in zijn ambitie om zich te blijven ontwikkelen en steeds weer nieuwe uitdagingen aan te gaan. Na 20 jaar bij HLB Blömer voelt Frank zich nog steeds uitstekend op zijn plek. In zijn dagelijkse werk als directeur audit draait het vooral om de wettelijke controle van jaarrekeningen en daaraan gekoppelde advisering. Kwaliteit staat daarbij voorop, maar belangrijker is de manier waarop die kwaliteit geleverd wordt. Met oog voor persoonlijke relaties en belangen en vertrouwen als randvoorwaarde voor deze relaties. Goed luisteren, ondernemers en hun ondernemingen steeds beter leren kennen, doorvragen en ongevraagd meedenken.

Volgens Frank is HLB Blömer een vooruitstrevende club die voorop loopt binnen hun segment. Dit komt doordat ze goed begrijpen wat de markt op dit moment wil, maar ook welke kant de markt de komende jaren op gaat bewegen. Om hierop in te spelen biedt HLB Blömer ook innovatieve proposities. Zo wordt er bij HLB Blömer steeds meer gedaan met data-analyse en adviseren ze hun klanten over IT.

Als bestuurslid van HLB Nederland spant Frank zich dag na dag in om HLB als organisatie en merk verder te brengen. Hij vindt dit heel leuk om te doen, juist omdat hij zich op veel verschillende onderwerpen kan richten: van strategie tot executie.

Marc Nederend MSc RA

Marc Nederend MSc RA

Partner

Marc Nederend MSc RA

Partner Marc Nederend MSc RA Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11
drs. Jeroen Witteveen RA

drs. Jeroen Witteveen RA

Partner
drs. Jeroen Witteveen RA Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11

drs. Jeroen Witteveen RA

Partner

Registeraccountant Jeroen Witteveen werkt sinds 1998 bij HLB Blömer en is dé specialist als het om not-for-profit gaat. Zo is in zijn klantenportefeuille een groot aantal not-for-profit organisaties vertegenwoordigd welke worden ontzorgd door Jeroen en zijn ‘dedicated’ not-for-profitteam.
De passie voor deze sector wordt veroorzaakt door de maatschappelijke betrokkenheid van Jeroen en zijn 'klik' met de organisaties en mensen werkzaam in de not-for-profit sector. Het is Jeroen’s drive om samen uw maatschappelijke verantwoording en de transparantie in deze verslaglegging op een professioneel niveau te brengen en te houden.

Johan Verkerk AA

Johan Verkerk AA

Partner
Johan Verkerk AA Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11

Johan Verkerk AA

Partner

Johan Verkerk heeft in 2009 zijn HBO accountancy opleiding behaald en werkt sindsdien bij HLB Blömer. Begonnen als assistent accountant maar inmiddels verantwoordelijk voor zijn eigen klantenportefeuille. Zijn klanten zitten in diverse branches waaronder zakelijke dienstverlening. In 2015 is hij ingeschreven in het accountantsregister. Als accountant is hij te typeren als een praktische, oplossingsgerichte adviseur waarbij er een goede fiscale basiskennis aanwezig is.

Esther van Huizen  QC

Esther van Huizen QC

Partner
Esther van Huizen  QC Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11

Esther van Huizen QC

Partner

Binnen HLB is de rol van Esther er voor te zorgen dat HLB slim, modern, efficiënt en met plezier kan samenwerken met onze klanten en relaties. Het doel is om u als klant of jou als collega verder te helpen naar een mooie toekomst.

mr. Jan-Marc van Beusekom

mr. Jan-Marc van Beusekom

Partner

mr. Jan-Marc van Beusekom

Partner mr. Jan-Marc van Beusekom Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Timo van Eeden MSc RA

Timo van Eeden MSc RA

Partner

Timo van Eeden MSc RA

Partner Timo van Eeden MSc RA Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
mr. Judith de Ranitz

mr. Judith de Ranitz

Partner
mr. Judith de Ranitz Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11

mr. Judith de Ranitz

Partner

Judith is fiscaal adviseur voor ondernemingen en hun aandeelhouders. Complexe vraagstukken zo overzichtelijk mogelijk maken, en daarbij goed luisteren naar de behoeften van de klant. Dat is wat ze graag doet. Judith is enthousiast, betrokken en heeft een praktische insteek. Ze legt de lat hoog. Judith studeerde fiscaal recht en ondernemingsrecht en werkt inmiddels ruim 13 jaar als fiscaal adviseur, waarvan onder meer 11 jaar bij een Big4-kantoor.

drs. Ard Veenvliet RA

drs. Ard Veenvliet RA

Partner

drs. Ard Veenvliet RA

Partner drs. Ard Veenvliet RA Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
drs. Taco Holwerda

drs. Taco Holwerda

Partner
drs. Taco Holwerda Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11

drs. Taco Holwerda

Partner

Als belastingadviseur zorgt Taco voor pasklare oplossingen waarmee de klant vooruit kan. Hij beschikt over ruime ervaring in de MKB-adviespraktijk met een focus op loonheffingen, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting.
Vakkundig en toegewijd werkt hij graag met klanten en collega’s aan het beste resultaat. Daarnaast zet Taco zich breed in voor de organisatie onder meer in de innovatie van huidige en toekomstige dienstverlening en het bevorderen van persoonlijke groei en werkgeluk van medewerkers.

Bas Sluis MSc RA

Bas Sluis MSc RA

Partner
Bas Sluis MSc RA Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11

Bas Sluis MSc RA

Partner

Bas is sinds 2006 werkzaam bij HLB Blömer en heeft een ruime ervaring in de (wettelijke) controlepraktijk van HLB Blömer. Bij klantopdrachten geeft Bas sturing aan het controleteam en is verantwoordelijk voor de planning en andere praktische zaken die rondom de controle spelen en voor u belangrijk zijn.

drs. Hans Kouters

drs. Hans Kouters

Belastingadviseur (oud partner)
drs. Hans Kouters Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11

drs. Hans Kouters

Belastingadviseur (oud partner)

Hans Kouters (1962) is belastingadviseur en sinds 1986 werkzaam bij HLB Blömer accountants en adviseurs.
Hans adviseert onze klanten op alle terreinen van de belastingwetgeving.
Een bijzondere focus ligt daarbij op de directeur-aandeelhouder, het familiebedrijf en de fiscaliteiten rondom vastgoed.
Maar ook onze relaties binnen de not-for-profitsector kunnen voor hun vragen op hem rekenen.

mr. Jos van Bavel

mr. Jos van Bavel

Fiscalist | Partner (associate)
mr. Jos van Bavel Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11

mr. Jos van Bavel

Fiscalist | Partner (associate)

Jos is fiscaal adviseur voor organisaties zonder winstoogmerk.

Fiscale regelgeving is voor maatschappelijke instellingen praktisch niet eenvoudig. Deze organisaties zijn meer dan eens werkzaam op een snijvlak van wel of niet ‘ondernemen’ en zien zich geconfronteerd met uiteenlopende heffingen; bij groei in omvang, nieuwe activiteiten, projecten en financieringsvormen, in samenwerkings- of concernverband. Dat vraagt dus om expertise en die biedt Jos. Klanten waarderen zijn ruime ervaring en sectorkennis.

Jos studeerde fiscaal recht en is als specialist, docent of spreker inhoudelijk betrokken in diverse sectorspecifieke netwerken en cursussen.

Cindy van Eijk - van Stappershoef AA

Cindy van Eijk - van Stappershoef AA

Senior Manager
Cindy van Eijk - van Stappershoef AA Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11

Cindy van Eijk - van Stappershoef AA

Senior Manager

Binnen HLB Blömer ben ik werkzaam als accountmanager in de samenstelpraktijk (niet-controleplichtige ondernemingen). Als allround accountant voor MKB ondernemingen en hun eigenaren stel ik de jaarrekening op, analyseer de cijfers en bied toegevoegde waarde als adviseur en probleem oplosser.

drs. Jolanda Kickken RA

drs. Jolanda Kickken RA

Senior Manager Audit

drs. Jolanda Kickken RA

Senior Manager Audit drs. Jolanda Kickken RA Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Joyce van Doorn MSc RA

Joyce van Doorn MSc RA

Senior Manager Audit

Joyce van Doorn MSc RA

Senior Manager Audit Joyce van Doorn MSc RA Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11
Benjamin Borst MSc RA

Benjamin Borst MSc RA

Senior Manager Audit

Benjamin Borst MSc RA

Senior Manager Audit Benjamin Borst MSc RA Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Lianne Gouweleeuw

Lianne Gouweleeuw

Senior Manager Audit

Lianne Gouweleeuw

Senior Manager Audit Lianne Gouweleeuw Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
drs. Carolijn Smit - Heffener RA

drs. Carolijn Smit - Heffener RA

Senior Manager Audit

drs. Carolijn Smit - Heffener RA

Senior Manager Audit drs. Carolijn Smit - Heffener RA Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11
mr. Annelies Posthumus

mr. Annelies Posthumus

Senior Belastingadviseur
mr. Annelies Posthumus Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11

mr. Annelies Posthumus

Senior Belastingadviseur

Mr. Annelies Posthumus is sinds 1996 bij HLB Blӧmer werkzaam als estate- en financieel planner.

Zij begeleidt families en familiebedrijven bij de overdracht van hun vermogen. Zij adviseert proactief over de fiscaliteit rondom de vererving en schenking van vermogen. Daarnaast maakt zij de financiële toekomst voor klanten integraal en helder inzichtelijk met het HLB Blӧmer Persoonlijk Financieel Plan.
Het HLB Blӧmer Persoonlijk Financieel Plan geeft de klant een overzichtelijk totaalbeeld van de inkomens- en vermogensontwikkeling en helpt risico’s te beheersen.

‘Maatwerk, bevlogenheid voor het vak, oog voor detail en aandacht voor de mens achter het bedrijf en de cijfers’,
zijn haar motto.

Jan Peter Kok AA

Jan Peter Kok AA

Senior Manager
Jan Peter Kok AA Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11

Jan Peter Kok AA

Senior Manager

Jan Peter Kok (1988) is AA en sinds 2009 werkzaam bij HLB Blömer. Hij is begonnen als stagiair en inmiddels werkzaam als accountmanager in het team Accountancy. Zijn klanten zitten in diverse branches. Jan Peter stelt samen met het team uw jaarrekening samen en helpt u bij de analyse van uw cijfers. Naast het opstellen van de jaarrekening treed Jan Peter graag met u in overleg over de optimale inrichting van uw administratie. Tegenwoordig zijn er veel handelingen in de administratie te automatiseren en te koppelen met andere systemen. Dit bespaart tijd waardoor u zich kunt richten op uw organisatie.

Nick Witjes AA

Nick Witjes AA

Senior Manager

Nick Witjes AA

Senior Manager Nick Witjes AA Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Frank van Doorn MSc RA

Frank van Doorn MSc RA

Manager Audit

Frank van Doorn MSc RA

Manager Audit Frank van Doorn MSc RA Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Hanneke Crum - van Rijn MSc RA

Hanneke Crum - van Rijn MSc RA

Manager Audit

Hanneke Crum - van Rijn MSc RA

Manager Audit Hanneke Crum - van Rijn MSc RA Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Linda Rommers RA

Linda Rommers RA

Manager Audit

Linda Rommers RA

Manager Audit Linda Rommers RA Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Jeroen Hendriks MSc RA

Jeroen Hendriks MSc RA

Manager Audit

Jeroen Hendriks MSc RA

Manager Audit Jeroen Hendriks MSc RA Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Robin Albers MSc RA

Robin Albers MSc RA

Manager Audit

Robin Albers MSc RA

Manager Audit Robin Albers MSc RA Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11
Mark van Dalen

Mark van Dalen

Manager Audit

Mark van Dalen

Manager Audit Mark van Dalen Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Joeri Heeres

Joeri Heeres

Manager Audit

Joeri Heeres

Manager Audit Joeri Heeres Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Wouter van Lookeren Campagne AA

Wouter van Lookeren Campagne AA

Manager Accountancy

Wouter van Lookeren Campagne AA

Manager Accountancy Wouter van Lookeren Campagne AA Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Jill van Es AA

Jill van Es AA

Manager Accountancy

Jill van Es AA

Manager Accountancy Jill van Es AA Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Glenn Hendriks RPP

Glenn Hendriks RPP

Hoofd Salarisadministratie
Glenn Hendriks RPP Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11

Glenn Hendriks RPP

Hoofd Salarisadministratie

Als Hoofd Salarisadministratie ben ik eindverantwoordelijk voor alle salarisklanten binnen ons kantoor.
HLB Blömer verzorgt de salarisadministraties in verschillende branches waarbij iedere klant zijn eigen contactpersoon heeft. Onze salarisspecialisten houden de ontwikkelingen op het gebied van salarissen, (fiscale) wet- en regelgeving voor u in de gaten en kijken voortdurend wat belangrijk is voor uw organisatie en wijzen u proactief op deze ontwikkelingen. Samen zorgen wij voor een optimaal salaris- en personeelsbeleid, zodat u zich kunt richten op uw medewerkers en organisatie.

mr. Rutger Jagersma

mr. Rutger Jagersma

Belastingadviseur
mr. Rutger Jagersma Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11

mr. Rutger Jagersma

Belastingadviseur

Rutger Jagersma is sinds 1999 werkzaam als belastingadviseur voor HLB Blömer accountants en adviseurs.
Rutger heeft zich de afgelopen jaren in het bijzonder gespecialiseerd op het gebied van omzetbelasting.
Daarnaast is Rutger onder andere betrokken bij de aangiftepraktijk.

Mirella Lenters MSc

Mirella Lenters MSc

Manager Interne Organisatie
Mirella Lenters MSc Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11

Mirella Lenters MSc

Manager Interne Organisatie

Binnen HLB Blömer ben ik gestart als HR adviseur en sinds 2018 ben ik Manager Interne Organisatie. Dit betekent dat ik een hele gevarieerde baan heb en mij bezig mag houden met de aansturing van diverse disciplines waaronder HR, Marketing, Secretarieel.

Jolanda de Hoop

Jolanda de Hoop

HR Adviseur

Jolanda de Hoop

HR Adviseur Jolanda de Hoop Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11
Jasmijn Dohmen

Jasmijn Dohmen

HR Adviseur

Jasmijn Dohmen

HR Adviseur Jasmijn Dohmen Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Karin van der Mee - van Dam

Karin van der Mee - van Dam

Manager Marketing & Communicatie

Karin van der Mee - van Dam

Manager Marketing & Communicatie Karin van der Mee - van Dam Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 305 85 03
Yasmila Vernooy

Yasmila Vernooy

Marketing Medewerkster
Yasmila Vernooy Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11

Yasmila Vernooy

Marketing Medewerkster

Na mijn opleiding tot mediaredacteur afgerond te hebben, ben ik in september 2019 als marketing medewerkster begonnen bij HLB Blömer. Na een tussenjaar te hebben gehad, ben ik in 2020 gestart met de opleiding Kunst en Economie. Momenteel werk ik naast mijn studie nog steeds voor HLB Blömer. Voor vragen over marketing gerelateerde zaken ben je bij mij aan het juiste adres!

Linda Dijs - van den Berg

Linda Dijs - van den Berg

Senior Assistent Accountant

Linda Dijs - van den Berg

Senior Assistent Accountant Linda Dijs - van den Berg Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11
José van Benten - van Rossum

José van Benten - van Rossum

Senior Assistent Accountant

José van Benten - van Rossum

Senior Assistent Accountant José van Benten - van Rossum Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Henk Dijkstra

Henk Dijkstra

Opdrachtleider

Henk Dijkstra

Opdrachtleider Henk Dijkstra Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Desireé Veld

Desireé Veld

Opdrachtleider

Desireé Veld

Opdrachtleider Desireé Veld Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Mirjam Limbeek - Biezepol

Mirjam Limbeek - Biezepol

Opdrachtleider

Mirjam Limbeek - Biezepol

Opdrachtleider Mirjam Limbeek - Biezepol Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11
Remco van Wijngaarden

Remco van Wijngaarden

Opdrachtleider

Remco van Wijngaarden

Opdrachtleider Remco van Wijngaarden Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Sylvia van Pernis - Sluijs

Sylvia van Pernis - Sluijs

Opdrachtleider

Sylvia van Pernis - Sluijs

Opdrachtleider Sylvia van Pernis - Sluijs Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11
Patricia den Oudsten MSc

Patricia den Oudsten MSc

Opdrachtleider

Patricia den Oudsten MSc

Opdrachtleider Patricia den Oudsten MSc Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Laura Liemburg MSc

Laura Liemburg MSc

Senior Data-Analist

Laura Liemburg MSc

Senior Data-Analist Laura Liemburg MSc Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Imara Joren MSc

Imara Joren MSc

Controleleider

Imara Joren MSc

Controleleider Imara Joren MSc Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Dennis van Sas MSc

Dennis van Sas MSc

Controleleider

Dennis van Sas MSc

Controleleider Dennis van Sas MSc Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Roos van Gisbergen MSc

Roos van Gisbergen MSc

Controleleider

Roos van Gisbergen MSc

Controleleider Roos van Gisbergen MSc Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Tristan van der Ham

Tristan van der Ham

Controleleider

Tristan van der Ham

Controleleider Tristan van der Ham Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Rico Brand

Rico Brand

Controleleider

Rico Brand

Controleleider Rico Brand Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Necati Gülec

Necati Gülec

Controleleider

Necati Gülec

Controleleider Necati Gülec Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Willem Botha

Willem Botha

Controleleider

Willem Botha

Controleleider Willem Botha Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Deidré Spies

Deidré Spies

Controleleider

Deidré Spies

Controleleider Deidré Spies Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11
Timothy Soeltaansingh

Timothy Soeltaansingh

Controleleider

Timothy Soeltaansingh

Controleleider Timothy Soeltaansingh Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11
Magriet van der Merwe

Magriet van der Merwe

Controleleider

Magriet van der Merwe

Controleleider Magriet van der Merwe Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11
Wimlesh Baldewpersad Tewarie

Wimlesh Baldewpersad Tewarie

IT Auditor

Wimlesh Baldewpersad Tewarie

IT Auditor Wimlesh Baldewpersad Tewarie Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11
Helma Versteeg

Helma Versteeg

Management Assistent

Helma Versteeg

Management Assistent Helma Versteeg Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Marjolein Dammers

Marjolein Dammers

Management Assistent

Marjolein Dammers

Management Assistent Marjolein Dammers Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Mary Schabbing - Blankensteijn

Mary Schabbing - Blankensteijn

Secretaresse

Mary Schabbing - Blankensteijn

Secretaresse Mary Schabbing - Blankensteijn Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Antonet Sturkenboom

Antonet Sturkenboom

Secretaresse

Antonet Sturkenboom

Secretaresse Antonet Sturkenboom Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Jolanda Arends

Jolanda Arends

Secretaresse

Jolanda Arends

Secretaresse Jolanda Arends Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Deborah Blokland - Klomp

Deborah Blokland - Klomp

Secretaresse

Deborah Blokland - Klomp

Secretaresse Deborah Blokland - Klomp Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Arjetta Koudijs - Appelhof

Arjetta Koudijs - Appelhof

Secretaresse

Arjetta Koudijs - Appelhof

Secretaresse Arjetta Koudijs - Appelhof Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Anouk Valkenburg - van der Kaaij

Anouk Valkenburg - van der Kaaij

Medewerker Financiële Administratie

Anouk Valkenburg - van der Kaaij

Medewerker Financiële Administratie Anouk Valkenburg - van der Kaaij Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Maran Steunebrink

Maran Steunebrink

Senior Assistent Accountant

Maran Steunebrink

Senior Assistent Accountant Maran Steunebrink Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Debby van der Hoeven - van de Pavert

Debby van der Hoeven - van de Pavert

Senior Assistent Accountant

Debby van der Hoeven - van de Pavert

Senior Assistent Accountant Debby van der Hoeven - van de Pavert Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Tim de Zoete

Tim de Zoete

Senior Assistent Accountant

Tim de Zoete

Senior Assistent Accountant Tim de Zoete Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Menno van der Salm

Menno van der Salm

Senior Assistent Accountant

Menno van der Salm

Senior Assistent Accountant Menno van der Salm Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Claire Bleij

Claire Bleij

Senior Assistent Accountant

Claire Bleij

Senior Assistent Accountant Claire Bleij Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Niels de Rooij

Niels de Rooij

Senior Assistent Accountant

Niels de Rooij

Senior Assistent Accountant Niels de Rooij Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Paulien de Gooijer - Speksnijder

Paulien de Gooijer - Speksnijder

Senior Assistent Accountant

Paulien de Gooijer - Speksnijder

Senior Assistent Accountant Paulien de Gooijer - Speksnijder Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Laurens Bleij

Laurens Bleij

Senior Assistent Accountant

Laurens Bleij

Senior Assistent Accountant Laurens Bleij Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Toine Hogendoorn

Toine Hogendoorn

Senior Assistent Accountant

Toine Hogendoorn

Senior Assistent Accountant Toine Hogendoorn Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Niels Edgar

Niels Edgar

Senior Assistent Accountant

Niels Edgar

Senior Assistent Accountant Niels Edgar Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Bianca Gomes

Bianca Gomes

Senior Assistent Accountant

Bianca Gomes

Senior Assistent Accountant Bianca Gomes Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11
Johan Botha

Johan Botha

Senior Assistent Accountant

Johan Botha

Senior Assistent Accountant Johan Botha Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11
Mandy Botha

Mandy Botha

Senior Assistent Accountant

Mandy Botha

Senior Assistent Accountant Mandy Botha Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11
Mikhaila Marsh

Mikhaila Marsh

Senior Assistent Accountant

Mikhaila Marsh

Senior Assistent Accountant Mikhaila Marsh Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11
Reinier Helm

Reinier Helm

Senior Assistent Accountant

Reinier Helm

Senior Assistent Accountant Reinier Helm Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11
Joost Hoogendoorn

Joost Hoogendoorn

Senior Salarisadministrateur

Joost Hoogendoorn

Senior Salarisadministrateur Joost Hoogendoorn Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Erica de Bree MSc

Erica de Bree MSc

Belastingadviseur

Erica de Bree MSc

Belastingadviseur Erica de Bree MSc Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Raymond Pouw

Raymond Pouw

Belastingadviseur

Raymond Pouw

Belastingadviseur Raymond Pouw Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Matthijs Meijberg

Matthijs Meijberg

Junior Belastingadviseur

Matthijs Meijberg

Junior Belastingadviseur Matthijs Meijberg Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Safae Asmi

Safae Asmi

Junior Belastingadviseur

Safae Asmi

Junior Belastingadviseur Safae Asmi Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11
Arjan de Groot

Arjan de Groot

Aangiftemedewerker

Arjan de Groot

Aangiftemedewerker Arjan de Groot Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Nadia van Gelder

Nadia van Gelder

Aangiftemedewerker

Nadia van Gelder

Aangiftemedewerker Nadia van Gelder Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Eline van Eeten - Zijm

Eline van Eeten - Zijm

Aangiftemedewerker

Eline van Eeten - Zijm

Aangiftemedewerker Eline van Eeten - Zijm Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11
Gwendy de Haan

Gwendy de Haan

Salarisadministrateur

Gwendy de Haan

Salarisadministrateur Gwendy de Haan Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Anita Peek

Anita Peek

Salarisadministrateur

Anita Peek

Salarisadministrateur Anita Peek Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Patricia Walthuis

Patricia Walthuis

Administratief medewerker

Patricia Walthuis

Administratief medewerker Patricia Walthuis Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11
Pim Verleg

Pim Verleg

Administratief medewerker

Pim Verleg

Administratief medewerker Pim Verleg Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11
Astrid Kop

Astrid Kop

Assistent Accountant

Astrid Kop

Assistent Accountant Astrid Kop Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Floris Klijn

Floris Klijn

Assistent Accountant

Floris Klijn

Assistent Accountant Floris Klijn Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Sirat Khalili

Sirat Khalili

Assistent Accountant

Sirat Khalili

Assistent Accountant Sirat Khalili Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Anton Weijgertze

Anton Weijgertze

Assistent Accountant

Anton Weijgertze

Assistent Accountant Anton Weijgertze Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Carmen de Jong - Tiemessen

Carmen de Jong - Tiemessen

Assistent Accountant

Carmen de Jong - Tiemessen

Assistent Accountant Carmen de Jong - Tiemessen Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Jozua Hartman

Jozua Hartman

Assistent Accountant

Jozua Hartman

Assistent Accountant Jozua Hartman Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Guus Nouwen

Guus Nouwen

Assistent Accountant

Guus Nouwen

Assistent Accountant Guus Nouwen Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Jessica van de Weerdhof

Jessica van de Weerdhof

Assistent Accountant

Jessica van de Weerdhof

Assistent Accountant Jessica van de Weerdhof Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Peter Anker

Peter Anker

Assistent Accountant

Peter Anker

Assistent Accountant Peter Anker Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Robin Kerkhof

Robin Kerkhof

Assistent Accountant

Robin Kerkhof

Assistent Accountant Robin Kerkhof Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Jarco Beukers

Jarco Beukers

Assistent Accountant

Jarco Beukers

Assistent Accountant Jarco Beukers Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Erika Werrie

Erika Werrie

Assistent Accountant

Erika Werrie

Assistent Accountant Erika Werrie Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Sterre Jacobs

Sterre Jacobs

Assistent Accountant

Sterre Jacobs

Assistent Accountant Sterre Jacobs Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Daniëlla Hammink

Daniëlla Hammink

Assistent Accountant

Daniëlla Hammink

Assistent Accountant Daniëlla Hammink Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Joudi Makdis Afrim

Joudi Makdis Afrim

Assistent Accountant

Joudi Makdis Afrim

Assistent Accountant Joudi Makdis Afrim Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Tess Hasselaar

Tess Hasselaar

Assistent Accountant

Tess Hasselaar

Assistent Accountant Tess Hasselaar Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Tharanika Krishnanantham - Selathamby

Tharanika Krishnanantham - Selathamby

Assistent Accountant

Tharanika Krishnanantham - Selathamby

Assistent Accountant Tharanika Krishnanantham - Selathamby Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11
Kees de Nijs

Kees de Nijs

Assistent Accountant

Kees de Nijs

Assistent Accountant Kees de Nijs Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11
York Valburg

York Valburg

Assistent Accountant

York Valburg

Assistent Accountant York Valburg Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11
Daniël Nieuwenhuizen

Daniël Nieuwenhuizen

Facilitair Medewerker

Daniël Nieuwenhuizen

Facilitair Medewerker Daniël Nieuwenhuizen Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Chakir Skefati

Chakir Skefati

Werkstudent Audit

Chakir Skefati

Werkstudent Audit Chakir Skefati Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11