Menu
HLB Blömer

HLB Blömer: "Betrokken en deskundig"

HLB Blömer: "Betrokken en deskundig"

Ons team van zo’n 80 betrokken en deskundige specialisten staat ruim 1.000 ondernemers dagelijks met raad en daad bij. Kwaliteit en vooruitstrevendheid zijn onze kernwaarden. Naast dienstverlening op het gebied van accountancy, bedrijfsadvies, audit en salarisadministratie is HLB Blömer gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijfsoverdracht, IT audit en data-analyse, estate planning (family office) en vermogensbegeleiding, begeleiding van zakelijke financieringstrajecten, subsidies, not-for-profit en internationaal zakendoen.

Al ruim een eeuw de partner voor ondernemers 

HLB Blömer staat al ruim een eeuw voor betrokken partnerschap, betrouwbaarheid en integriteit. De geschiedenis van HLB Blömer gaat terug tot 1917, toen de heer F.A. Blömer RA van start ging met een accountantskantoor in Utrecht. Onder leiding van de heer Blömer, zijn zoon Joost en latere opvolgers groeiden we uit tot een toonaangevend accountantskantoor in Utrecht en omgeving.  In 2017 is het 100-jarig bestaan op feestelijke wijze gevierd.

Regionaal kantoor met internationaal netwerk 

In 2015 sloten we ons aan bij HLB Nederland en HLB International. Als zelfstandig en regionaal accountantskantoor beschikken we daarmee over dezelfde slagkracht en expertise als een internationaal accountantskantoor. Daar heeft uw onderneming veel profijt van.

HLB Blömer en maatschappelijk verantwoord ondernemen 

We voelen ons nauw betrokken bij de lokale en regionale samenleving. Daarom zetten we onze specialistische kennis en ook onze menskracht geregeld in voor goede doelen en maatschappelijke projecten. Al jaren steunen we diverse organisaties, waaronder My Book Buddy, Stichting Leergeld, Stichting De Grootste Kerstboom, Stedelijk Museum Vianen en De Kom Stadstheater Nieuwegein. Ook zijn we aangesloten bij Samen voor Nieuwegein. Met een netwerk van betrokken ondernemers verbinden we bedrijven, gemeenten en organisaties aan elkaar om projecten met maatschappelijke betekenis te kunnen uitvoeren. Zo maken we samen graag het verschil.