Menu
HLB Blömer

HLB Blömer: "Betrokken en deskundig"

HLB Blömer: "Betrokken en deskundig"

Ons team van zo’n 90 betrokken en deskundige specialisten staat ruim 1.000 ondernemers dagelijks met raad en daad bij. Kwaliteit en vooruitstrevendheid zijn onze kernwaarden. Naast dienstverlening op het gebied van accountancy, bedrijfsadvies, audit en salarisadministratie is HLB Blömer gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijfsoverdracht, IT audit en data-analyse, financiële planning en vermogensbegeleiding, begeleiding van zakelijke financieringstrajecten, subsidies, not-for-profit en internationaal zakendoen.

Wij zijn betrouwbaar, deskundig, integer en betrokken! Duurzame en persoonlijke relaties zijn voor ons belangrijk, evenals kwaliteit en plezier hebben in het werk.

Al ruim een eeuw de partner voor ondernemers 

HLB Blömer staat al ruim een eeuw voor betrokken partnerschap, betrouwbaarheid en integriteit. De geschiedenis van HLB Blömer gaat terug tot 1917, toen de heer F.A. Blömer RA van start ging met een accountantskantoor in Utrecht. Onder leiding van de heer Blömer, zijn zoon Joost en latere opvolgers groeiden we uit tot een toonaangevend accountantskantoor in Utrecht en omgeving.  In 2017 is het 100-jarig bestaan op feestelijke wijze gevierd.

Regionaal kantoor met internationaal netwerk 

In 2015 sloten we ons aan bij HLB Nederland en HLB International. Als zelfstandig en regionaal accountantskantoor beschikken we daarmee over dezelfde slagkracht en expertise als een internationaal accountantskantoor. Daar heeft uw onderneming veel profijt van.

Great Place To Work

HLB Blömer accountants en adviseurs is uitgeroepen tot Great Place To Work. Deze titel mogen wij een jaar lang dragen dankzij de score die behaald is in het medewerkersonderzoek van maart 2021. Met een score van 84% op de Trust index zijn de resultaten van het medewerkersonderzoek omtrent vertrouwen, trots en plezier meer dan gemiddeld positief. Met een 100% respons score is HLB Blömer accountants en adviseurs ontzettend trots op haar medewerkers. Lees hier meer over HLB Blömer en Great Place To Work.

Deelname HomeRide 2022 

In juni is het team Heel Lang Biken Blömer in actie gekomen voor de HomeRide. Een 24 uurs wielertocht van het Ronald McDonald Kinderfonds met als doel zoveel mogelijk geld op te halen om de Ronald McDonald Huizen in Nederland te sponsoren. Lees hier meer over onze deelname.

HLB Blömer en maatschappelijk verantwoord ondernemen 

We voelen ons nauw betrokken bij de lokale en regionale samenleving. Daarom zetten we onze specialistische kennis en ook onze menskracht geregeld in voor goede doelen en maatschappelijke projecten. Al jaren steunen we diverse organisaties, waaronder My Book Buddy, Stichting Leergeld, Ronald McDonald Huis, Stichting De Grootste Kerstboom, Stedelijk Museum Vianen en De Kom Stadstheater Nieuwegein. Ook zijn we aangesloten bij Samen voor Nieuwegein. Met een netwerk van betrokken ondernemers verbinden we bedrijven, gemeenten en organisaties aan elkaar om projecten met maatschappelijke betekenis te kunnen uitvoeren. Zo maken we samen graag het verschil.

Update Corona

Het coronavirus zorgt ook in Nederland voor ingrijpende maatregelen. Dit kan grote gevolgen hebben, ook voor u als ondernemer. Daarom staan we ook nu gewoon voor u klaar om u te helpen en adviseren waar nodig. Lees verder op Update Corona.