Menu

HLB Blömer neemt uw zorgen uit handen

Als ondernemer wilt u de best mogelijke resultaten behalen met uw bedrijf. De accountants en adviseurs van HLB Blömer ondersteunen u daarbij. Onze dienstverlening is er volledig op gericht om uw zorgen uit handen te nemen. We werken voor en samen met u en uw bedrijf alsof het om onze eigen onderneming gaat. Dat doen we door ons te verdiepen in uw doelstellingen, uw onderneming en uw markt. Een duurzame en persoonlijke relatie vinden we dan ook erg belangrijk. Dat maakt dat HLB Blömer u als financiële sparringpartner pro-actief kan informeren en adviseren over onderwerpen die voor ú relevant zijn. 

Ons team van zo’n 115 betrokken en deskundige specialisten staat ruim 1.000 ondernemers dagelijks met raad en daad bij. Kwaliteit en vooruitstrevendheid zijn onze kernwaarden. 

Periodiek organiseren wij de HLB Blömer Academy: een bijeenkomst gericht op een bepaald thema. Naast onze specialisten zijn er externe partijen aanwezig met wie wij regelmatig samenwerken. Met elkaar hebben wij dubbel zoveel kennis en kunnen wij al uw specifieke vragen beantwoorden.


> Lees meer over HLB Blömer

Klanten vertellen...

Wij werken o.a. voor:

Medewerkers

Mirella Lenters MSc

Mirella Lenters MSc

Manager Interne Organisatie
Mirella Lenters MSc Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11

Mirella Lenters MSc

Manager Interne Organisatie

Binnen HLB Blömer ben ik gestart als HR adviseur en sinds 2018 ben ik Manager Interne Organisatie. Dit betekent dat ik een hele gevarieerde baan heb en mij bezig mag houden met de aansturing van diverse disciplines waaronder HR, Marketing, Secretarieel.

Toine Hogendoorn

Toine Hogendoorn

Senior Assistent Accountant

Toine Hogendoorn

Senior Assistent Accountant Toine Hogendoorn Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11
Bas Sluis MSc RA

Bas Sluis MSc RA

Partner
Bas Sluis MSc RA Stuur een e-mail Of bel +31 (0)30 605 85 11

Bas Sluis MSc RA

Partner

Bas is sinds 2006 werkzaam bij HLB Blömer en heeft een ruime ervaring in de (wettelijke) controlepraktijk van HLB Blömer. Bij klantopdrachten geeft Bas sturing aan het controleteam en is verantwoordelijk voor de planning en andere praktische zaken die rondom de controle spelen en voor u belangrijk zijn.

Henk Dijkstra

Henk Dijkstra

Opdrachtleider

Henk Dijkstra

Opdrachtleider Henk Dijkstra Stuur een e-mail Of bel + 31 (0)30 605 85 11